Tuti Tippek

Készülj vegán gyertyákkal a karácsonyra!

Egyre több, kizárólag növényi összetevőkből álló készítményt dobnak piacra.

Szerencsére már nálunk is egyre több vegán étel és ital kapható, ami megkönnyíti a kizárólag növényi hozzávalókból készített dolgokat fogyasztó emberek életét. A választék folyamatosan bővül, főleg külföldön, persze.

Hallottál már a vegán gyertyáról? A karácsonyra készülve, sokan vásárolnak különböző gyertyákat, akár a karácsonyfa díszítése céljából, akár csak hangulatteremtő eszközként. Viszont sokakat irritál a hagyományos gyertya, egyeseknél asztmát és allergiát idéz elő, sőt azt mondják, rákkeltő hatása is lehet.  A következő szuper gyertyák mindegyike paraffinmentes és vegán, így aki érzékeny, annak szuper alternatívaként szolgálnak a következő különlegességek. 

Forrás: Flamingo Candles

Ombre gyertya sellő lányoknak a Flamingo Candlestől

Forrás: Neom

A Neom gyertyák 100% -os növényi viasszal és természetes illatanyagokkal készülnek, melyek célja, hogy megnyugtassanak és ellazítsanak.

Forrás: Kiss the Moon

A Kiss the Moon négy illatban kapható gyertyájának fő célja a nyugodt és jó alvást segíteni.

Forrás: Willow

A Willow gyertyáit a bio termékek szerelmeseinek találták ki. A cég elkötelezett a kegyetlenségtől mentes és természetes megoldások mellett, ráadásul ezek a hatalmas gyertyák 20 órán át kitartanak. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top