Tuti Tippek

Zseniális karácsonyi ötletek, amiket te is rögtön ki akarsz próbálni

Ideje elgondolkodni a karácsonyi dekorációkon.

Kevesebb, mint egy hónap múlva itt van sokak kedvenc ünnepe, a karácsony. Van, aki már hetekkel, esetleg hónapokkal az ünnep előtt készülődni kezd, precízen megtervezi, mi hogy fog kinézni, kinek milyen ajándékot kell venni, és a többi. Aki nem ennyire tervezgetős, annak egy kis ötletbörzével próbálunk segíteni, milyen karácsonyi dekorációkat érdemes kipróbálnia.

Forrás: naptimedecorator.blogspot.com, passionatepennypincher.com, thriftydecorchick.com

Helyezz mutatós gyertyát egy üvegvázába. Szuperül néz ki és biztonságos is, mert így tuti nem gyújt fel semmit.

Forrás: dandelionsanddustbunnies.blogspot.ca

Ha már üvegváza, akkor miért ne tölthetnénk meg akár karácsonyi díszekkel? Ha középen beleállítasz egy vécépapír-gurigát, szuper merevítőként használ a gömböknek, amik így rendezetten és egyenesen tudnak állni.

Forrás: landofhoneyblog.blogspot.com

Aki az idén december 12-én kezdődő Hanukát ünnepli, az lassan vegye elő a múlt évben viasszal össze-vissza csepegtetett hanukiáját, és tisztítsa meg. Nincs más dolgod, mint alacsony hőfokon „megsütni” a sütőben, így néhány perc alatt leolvad magától a viasz.

Forrás: almostmakesperfect.com

Ha egyenesen rajongsz a karácsonyért, és imádsz fát díszíteni és gyönyörködni benne, készíts róla fotót, amiből akár posztert is csináltathatsz. A falra felakasztva így mindig csodálhatod kedvencedet vagy jövőre ugyanúgy díszítheted fel a fát a kép segítségével.

Forrás: improvementscatalog.com

A sütőtök nem kizárólag a halloween és az ősz közkedvelt szimbóluma. Készíts karácsonyi asztali díszt belőle úgy, hogy kifaragod a belsejét, és növényeket, virágokat helyezel bele. Itt mutattuk, hogyan tudsz egyszerű, de mutatós vázát készíteni tökből. 

Forrás: dishfunctionaldesigns.blogspot.com, etsy.com

Öltöztesd karácsonyi dekorációba a függönyöket is. Köss rájuk masnit vagy a karácsonyfára is tehető égősorral vagy más dísszel tekerd be.

Forrás: organizingmadefun.blogspot.com

Készíts fotót a karácsonyi díszekkel teli dobozról, hogy mikor visszateszed az ünnep után a dekorációkat a helyükre, tudd, hogy mit honnan vettél el. Ez nyilván akkor hasznos, ha sok díszed van, vagy másét is köztük tárolod.

Forrás: homestoriesatoz.com, eastcoastcreativeblog.com

Nagyíttasd ki az egyik családi fotót, és rakd ki az ablakpárkányra vagy ha van kandallód, annak a tetejére. Mindig jó érzés egy pillantást vetni a szeretteidre. 

Forrás: designmegillah.com

A feliratos díszek sosem mennek ki a divatból. Akár falra ragaszthatók, akár egyesével gyertyákba tűzhetők, mindig mutatós megoldásnak bizonyulnak.

Buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top