Tuti Tippek

Fillérekből öltöztette elképesztő karácsonyi díszbe a házát ez a férfi

A zsugori férfi egy szanatóriumból lopta az olcsó dekorálási ötletet.

A 46 éves Carl Jones a legjobb módját meg találta annak, hogy minél kevesebb pénzből annál ütősebb karácsonyi dekorációt hozzon össze otthonában. A Cardiffban, feleségével, anyósával és lányával élő férfi összesen 20 fontot, vagyis hétezer forintott költött a díszítésre, amit egy szanatóriumból lesett el évekkel ezelőtt.

Forrás: Media Wales

De mi is ez a dekoráció? Alufólia. Bizony, ez a szuper karácsonyi dekoráció alap pillére. Jones ezzel bélelte ki ugyanis a nappali összes falát, majd az elegánsabb hatás kedvéért még átment rajtuk egy kis műhóval. Az egész folyamat mindössze két órájába telt.

Forrás: Media Wales

Jó, azért nem ilyen tragikusan kell elképzelni az egészet, mert a képek azt mutatják – persze csak ha sötét van – hogy igenis hangulatos tud lenni ez a megoldás is, csak fel kell dobni pár égősprral például. A fémes szín pedig tényleg csillogó, karácsonyi hatást kölcsönöz. 

Forrás: Media Wales

Jones felesége nem értett egyet ezzel az állásponttal, eléggé megdöbbent a dekoráción. Még szerencse, hogy Jones csak a nappalit öltöztette a különleges díszbe, különben félő, hogy a felesége páros lábbal rúgta volna ki a házból. 

Forrás: Media Wales

Azóta viszont megszokhatta a fura dekorálási módot, mert már hét éve ez a díszítési mód a tradíció Joneséknál, és valószínűleg mindenki megbékélt a különleges, de a férfi számára fontosnak tartott, olcsó karácsonyi díszlettel.

Forrás: Media Wales

 

Forrás: Media Wales

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top