Tuti Tippek

A legviccesebb ajtódíszek karácsonyra

Ha elkészültünk az adventi koszorúval, és már a bejárati ajtón is kint van az elegáns karácsonyi dísz, engedjük el magunkat, és találjunk ki valami igazán vicces dekorációt a gyerekszoba ajtajára is. Adunk hozzá pár ötletet, hogyan készítsük el saját kezűleg a vicces ajtódíszt karácsonyra.

Kétségkívül DIY-őrület van,a szó legpozitívabb értelmében: egyre többen készítenek az ünnepekre saját kezűleg lakásdekorációt. Legyen az húsvét, halloween, advent vagy karácsony, a netet elárasztják a jobbnál jobb, otthon is elkészíthető kézműves portékák. Nincs ez másképp a karácsonyi ajtódíszek esetében sem.

Ajtódíszek viccesen

Olyan ajtódíszítési ötleteket gyűjtöttünk, amikor az egész ajtó a játék része: hóember, Mikulás vagy akár egy tökéletes Grincs lehet belőle, elsősorban a gyerekek legnagyobb örömére. A ragasztón és a színes kartonpapíron kívül pedig nagyon nem is kell más az elkészítéshez. A vicces ajtódíszek ugyanis kevésbé bonyolultak, mint a szépen megkomponált koszorúk. Íme az inspiráció, jó ötletelést!

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top