Tuti Tippek

Felfoghatatlanul cuki karácsonyi fotókon örökítették meg az ötösikreket

Elég nagy buli lesz a karácsony annál a kentucky-i családnál, ahol először ünnepelnek a féléves ötösikrek!

A karácsony elsősorban a gyerekek ünnepe, ilyenkor főleg az ő kedvükért tesznek ki magukért a szülők. Abba viszont bele sem merünk gondolni, milyen lehet ötösikrekkel karácsonyozni… Igaz, most még szerencséje van a Kentucky-ban élő Briana és Jordan Driskellnek, ugyanis a kicsik még csak hat hónaposak – szóval legalább nyugtathatja őket a tudat, hogy erre a karácsonyra úgysem fognak később emlékezni!

A 30 éves Briana korábban nagyon szeretett volna teherbe esni, ezért egy éven keresztül kapott különböző termékenységfokozó kezeléseket, valószínűleg ettől érte az ötszörös áldás. Az orvosok először azt javasolták a párnak, hogy szelektív abortusszal vetessenek el néhányat a gyerekek közül, ugyanis öt egészséges baba kihordására nagyon kevés esély van, Briana mégis vállalta a feladatot.

A tüneményes babák most egy hihetetlenül édes fotósorozattal ünnepelték első karácsonyukat, és Briana azt ígéri, mostantól minden évben előrukkolnak néhány különleges, ötszörösen cuki karácsonyi fotóval!

 

ABCNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top