Tuti Tippek

Pénzt szed az anya a családtól a karácsonyi vacsoráért

Még a volt férje is nála karácsonyozik az új családjával.

Az ötödik gyermekével várandós Gemma Andrews évek óta pénzt kér azoktól a családtagjaitól, akik nála szeretnének vacsorázni karácsonykor. A felnőtteknek 30 fontot, vagyis átszámítva nagyjából 10 ezer forintot kell fizetniük, a gyerekeknek ingyenes. A 33 éves tanítónő ezért háromfogásos menüvel várja a vendégeket, emellett az italfogyasztás is benne van az árban. Általában délelőtt tíztől este tízig tart nála a vendégjárás, és mindenki kap ajándékot is.

Azt mondja, senkinek sem kötelező nála töltenie a karácsonyt, és aki nem hajlandó fizetni, azzal ő sem hajlandó együtt tölteni az ünnepet.

Gemma elárulta azt is, hogy annyira jól főz, hogy még a volt férje is  nála ünnepel az új családjával. A jelenlegi férje nagyszülei is minden évben nála karácsonyoznak, és már novemberben befizetik a vacsora árát. 

A nőt egy tévéműsrban látták vendégül, a nézők pedig rögvest ki is nyilvánították véleményüket. Rengetegen kiakadtak azon, amit tesz, ugyanakkor akadtak olyanok is, akik megjegyezték, hogy boldogan kifizetnék a 30 fontot, ha egy családtagjuk vendégül látná őket karácsonykor.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top