Tuti Tippek

Karácsonyi ünneplők gyerekeknek

Karácsonykor a legtöbben kiöltözünk és kiöltöztetjük a gyerekeket is. Most adunk néhány tippet, mibe bújjanak idén a gyerekek az ünnepi összejöveteleken. Kisbabáktól a kiskamaszokig.

Babáknak

Az első karácsony a babával nagyon különleges, legalábbis rajta kívül mindenki másnak a családból, hiszen ő még nem fog emlékezni rá. Válassz neki az ünnepre egy olyan rugdalózót vagy ruhácskát, amit aztán akár eltehetsz emlékbe. Később, amikor nagyobb lesz, az első karácsonyán készült fotókkal, videókkal együtt magát az első karácsonyi ruháját is megmutathatod majd neki.

Piros szett, cipő : H&M, fehér rugdalózó: Zara, rénszarvasos szett: F&F

Ez a ruha lehet például a téli vagy konkrétan karácsonyi témájú rugdalózó. Például egy hóemberes vagy részszarvasos modell, melyekből kapni kislányosabb, kisfiúsabb, de uniszex darabokat is.

Minden termék: H&M

A baba méretű kislányruháknál és apró cipőcskéknél kevés tündéribb holmi létezik. A tüll, a bársony és a finom csillogás nagy divat ebben a szezonban és ünnepekkor már ilyen pici korban is belefér. Sőt.

Minden termék: H&M

Egy apró csokornyakkendővel díszített fehér bodyban vagy ingben és egy hosszá illő, sötét nadrágban  a fiúcskák is imádni valóan elegánsak lehetnek a karácsonyi összejöveteleken.

Kicsiknek

Arany-fehér ruha, piros ruha, ezüst cipő: H&M, szürke-rózsaszín ruha: Gap, arany cipő: F&F

A pici lányok többsége örömmel és lelkesen fog tüllel díszített ruhába bújni karácsonykor, melyek most a legváltozatosabb fazonokban és színekben kaphatók, így a bőség zavarában választhatjátok ki a kislány kedvenc színét és a számára legkényelmesebb fazont is. Az ilyen ruhákhoz több mint tökéletesen passzolnak az idén szintén nagyon trendi csillámos balerinacipők.

Nadrág, fekete blúz, szürke pulóver: H&M, kockás felső, cipő: Zara

Azok a lánykák sem maradnak persze alkalomhoz illő öltözék nélkül, akik nincsenek oda a cuki, hercegnős kislányruhákért, esetleg még szoknyát sem szívesen húznak. Nagyon klassz ünneplős nadrágokat kapni, mint például ez a lábszárnál csillámokkal díszített darab, mely kombinálható egy csinos blúzzal, toppal vagy akár egy karácsonyi pulcsival is.

Zöld ing csokornyakkendővel, ing-mellény-nyakkendő szett, nadrág, cipő: H&M, rénszarvasos pulóver: Zara

A kisfiúknak tuti választás egy sötét nadrág – akár az óvodai ünnepélyeken viselt darab  egy  inggel, esetleg nyakkendővel, és hogy ne fázzanak, mellénnyel. Egy vidám, karácsonyi pulóver  mint például ez a vigyorgó rénszarvasos modell  szintén klassz lehet, akár magában, akár az ingre rávéve.

Nagyobbaknak

Bordó csipkeruha, csillámos cipő: H&M, rózsaszín bársonyruha: Mango, flitteres ruha: Gap

A nagyobb kislányok gyakran már szeretnének felnőttesen öltözni, és erre teljesen jó alkalom például a karácsony, amikor ők is kaphatnak felnőttesebb stílusú ruhát, ami lehet például a legaktuálisabb trendeknek megfelelően bársonyból, de akár flitteres vagy csipkés is. Majdnem pont olyan, mint anyué.

Szoknya, nadrág, balerina, bokacsizma: Zara, csillagos pulóver: H&M, bársony top: Mango 

Az arany- és ezüstfényű holmik nemcsak a felnőttek divatjában, de a gyerekdivatban is mennek ebben a szezonban. Hétköznapra a gyerekeknek kevésbé ajánlanánk ezeket, az ünnepekre viszont annál inkább passzolnak az fémes csillogású darabok. Akár egy szetten belül vegyítve az aranyat és az ezüstöt. 

Pulóver, zakó, nadrág, cipők: Zara, ing: Mango

A nagyobb kisfiúk ünnepi öltözékében szintén jó alap a sötét nadrág és az ing. Egy ízléses pulóverrel ebben a korban sem lehet melléfogni. Abban az esetben viszont, ha a kispasi szeretne elegánsabb lenni, válasszatok neki egy zakót! A fényesebb textúrák és a bársony a fiúk ruhatárából sincs kizárva, a zakó például simán készülhet ilyen anyagból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top