Tuti Tippek

3 dolog, amitől könnyebb a reggeli indulás (X)

Az adventi időszak nemcsak az ünnepvárásról szól, hanem hisztis gyerekekről, év végi bónusz miatt stresszelő főnökökről és hideg reggelekről is. Hoztunk pár tippet, hogy mégis könnyebben és jókedvűen induljon minden reggel!

3 dolog, amitől könnyebb a reggeli indulás (X)

  1. Csaljunk egy kicsit, és bontsuk ki már reggel az adventi naptár aznapi meglepetését! Persze nem kell mindenkinek tudnia, hogy csokit reggeliztünk aznap… 🙂 Egészségtudatos anyukák számára jó kompromisszum a hajnali boldogságadaghoz a csokis banánturmix! Az ízének senki sem tud ellenállni, ráadásul a tejben lévő kalcium a csontokra, a banán kálium- és magnéziumtartalma a szívre és az izomzatra, a kakaó pedig a hangulatunkra van jó hatással! Egy jó kézimixerrel pár perc alatt elkészül, a Sencor vidám pasztellszínű mixereinek már a látványa is jókedvre derít!
  2. A gondtalan hétköznapokhoz már pár apróság is hatalmas segítség: ha léptél már óvatlanul előző nap megázott cipőbe, akkor mindjárt érteni fogod, hogy miért zseniális találmány a cipőszárító! Használhatod a hóban beázott bakancsokra, de akár kesztyűszárításra is: a végeredmény csodásan száraz, finom meleg lábbeli vagy kesztyű! Ha a reggeli indulás előtti cipőbemelegítésre használod csak, mi azt sem áruljuk el senkinek! 🙂
  3. Puha plüssök ölelésében még a reggeli indulás is könnyebb! Ha a kocsiban várja a gyerekeket új legjobb barátjuk, a biztonsági övre illeszthető plüssállat, egyből lelkesebben pattannak be a hátsó ülésre! Még nem hallottál erről az új őrületről? A biztonsági övre illeszthető plüssök finom puhák, kényelmessé teszik az öv használatát, ráadásul el is szórakoztatják a kicsiket. Majom, tigris, bagoly és bárány formában is kaphatók, mindenki megtalálja a kedvencét!
3 dolog, amitől könnyebb a reggeli indulás (X)

Ugye kedvet kaptál hozzájuk? Jó hírünk van: a MOL-kutakon most minden tankolás után matricákat kapsz ajándékba, melyeket szuper praktikus Sencor termékekre (igen, a pasztellszínű kézimixerekre is :)) és Vitapur biztonsági övre illeszthető plüssfigurákra válthatsz be! Lepd meg a családot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top