Tuti Tippek

Parfümök és sminkcsodák – 10 adventi naptár nőknek

A felnőtt nőknek készült, kozmetikumokkal töltött adventi naptárak évről évre egyre felkapottabbak és izgalmasabbak. Mutatjuk a tíz kedvencünket az idei felhozatalból. Vigyázz, te is kedvet kapsz majd hozzájuk!

The Body Shop

10 adventi naptár nőknek

A Body Shop többféle adventi naptárral is készült az ünnepekre, ezek közül a Deluxe változat nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább kiadás. 36 990 forintba kerül, azonban ezért az összegért 53 750 forint értékben rejt különféle termékeket, többek között tusfürdőket, testápolókat, arckrémeket és sminkcuccokat.

Lush

10 adventi naptár nőknek

A Lush adventi kalendáriuma ugyan nem 24, hanem csak 12 napos, viszont nagyon mutatós és  ötletes, analóg óra formájú. A belsejében különféle figurás fürdőtermékek, valamint egy testápoló található. “Karácsony tizenkettedik napja van, köszönt és minden jót kíván…”

Balea

10 adventi naptár nőknek

A DM egyik saját márkája, a Balea 4599 forintos adventi naptára csupa hasznos meglepetést rejt, amiket szinte egészen biztosan el tudsz használni az elkövetkezendő hetekben, hónapokban. Sampon, tusfürdő, arckrém, maszk, testápoló, kézkrém és ajakápoló is megbújik az ablakok mögött, egyik nap pedig egy fenyőfa alakú fürdőszivacsot fogsz találni benne.

Bomb

10 adventi naptár nőknek

Ha odavagy a színes, illatos fürdőbombákért és szappanokért, akkor a Bomb adventi kalendáriuma lesz a barátod, ebben ugyanis csupa ilyen termék rejtőzik, többek között a Szabad Szellem Szappan, az Utazás a paradicsomba szappan vagy ép a Fogócska Fürdőbomba.

Douglas

10 adventi naptár nőknek

A Douglas parfüméria adventi naptárában sminkcuccokat, tisztálkodószereket, illetve arc- és testápoló termékeket is találsz. Igazán sokszínű a felhozatal. Ha pedig valamit mégsem akarsz te megad elhasználni, még mindig továbbajándékozhatod valakinek.

NYX

10 adventi naptár nőknek

Ha olyan adventi naptárat szeretnél, amiben kizárólag sminktermékeket találsz, akkor a NYX sminkestáska formájú adventi kalendáriumában biztosan nem fogsz csalódni. 12 különböző árnyalatú szemhéjpúdert és 12 mini ajakkrémet rejt.

L’Occitane

10 adventi naptár nőknek

Kanako, a My Little Paris illusztrátora tervezte a L’Occitane adventi naptárát, melyben 24 exkluzív ajándék található a márka kínálatából, többek között arckrémek, kézkrémek, tusfürdők, testápolók és egy finom cseresznyevirág-kölni is.

Kiehl’s

10 adventi naptár nőknek

A Kiehl’s a vásárlók kedvenc arc- és testápolási termékeiből állította össze idei adventi naptárát, melyek utazós kiszerelésben fértek be az egyébként kimondottan látványos kalendáriumba.

Clinique

10 adventi naptár nőknek

A Clinique adventi naptára széles merítés a márka termékpalettájáról: jellemzően 7–15 ml-es kiszerelésű sminkcuccok és szépségápolási termékek bújnak meg az ablakai mögött, de találunk benne egy miniparfümöt és sminkeszközöket is.

Clarins

10 adventi naptár nőknek

A márka ikonikus termékeinek mini kiadásait, valamint három táskadíszt szabadíthat ki az ablakok mögül karácsonyig az, aki a Clarins adventi kalendáriumát veszi meg, 38 400 forintért. A márka rajongóinak, illetve azoknak, akik szívesen próbálgatnák a termékskálát, ez lesz a tuti adventi naptár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top