Tuti Tippek

Készítsd magad: szuper ajándékok karácsonyra

Miért költenél sok ezer forintot a karácsonyi meglepetésekre, amikor saját magad készíthetsz szuper ajándékokat gyorsan, egyszerűen, olcsón. Íme tippjeink.

A karácsonyhoz hozzátartozik az ajándékozás, mégsem szükséges sok ezer forintot meglepetésekre költened. Idén készítsd magad a karácsonyi ajándékokat. Tippjeink segítségével olcsón és egyszerűen készíthetsz ajándékokat, melyeknek barátaid, rokonaid sokkal jobban fognak örülni, mint ha a boltokban vásároltál volna. Szánj rá egy délutánt, alkoss, és lepd meg karácsonyra a saját magad készítette meglepetésekkel szeretteidet.

Készíts magad karácsonyra üvegbe zárt ajándékot

Készítsd magad: szuper ajándékok karácsonyra

Befőttes üvegeket megtölthetsz apró ajándékokkal, édességgel, de szórhatsz bele lisztet, homokot, kavicsokat,. Az üveget címkézd, masnizd, ragassz a tetőre színes szalagot, és máris elkészültél az egyik karácsonyi ajándékkal.

Készíts karácsonyi ajándékba egyedi telefontokot

Készítsd magad: szuper ajándékok karácsonyra

Hobbiboltokban számtalan formájú, színű díszítő követ vásárolhatsz, amelyekkel egyedivé varázsolhatod a szerelmednek karácsonyra szánt mobiltokot.

Készíts magad különleges karácsonyi ajándékcsomagolást

Készítsd magad: szuper ajándékok karácsonyra

Különleges díszítést készíthetsz például egy könyv csomagolópapírjához, ha filcből vagy színes papírból hópehely formát vágsz. Ehhez az anyagot vagy a papírt hajtogasd háromszög formára, és a hajtogatás mentén vágj pici mintákat. Széthajtogatva, csodás díszt készítettél a karácsonyi ajándékhoz.

A videóban találhatsz még ötleteket saját készítésű karácsonyi ajándékokra

További készítsd magad karácsonyi ajándékok az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top