Tuti Tippek

Szorít az idő a céges karácsonnyal – mit tegyek a fa alá?

Nyakunkon az év végi zárás, meg az utolsó rendelésrohamok az ünnepek előtt. Mi pedig itt állunk, üres kézzel a céges karácsonyi parti előtt.

Fogalmunk sincs, hogy az amúgy is bolondokházának tűnő ünnepi készülődés közepette mégis honnan szerezhetnénk be ennyi idő alatt a hiányzó ajándékot? Különösen rossz a helyzet, ha még este kilencig nyitva tartó bevásárlóközpont sincs a közelben.

No lássuk csak! Ha kevésbé ismerjük az emberkét, esetleg egyenesen “húzott névvel” van dolgunk, akkor én azt vallom, érdemes valami szépet, egyedit, mégis karácsonyosat választanunk. Kivéve, ha az illető férfi: ebben az esetben meggondolandó, hogy egy vagy két mozijegy lesz a nyerő az új James Bond-filmre. Karácsonyi könyvvel pedig igen szerencsések vagyunk idén, mi magyarok, tudniillik Fejős Éva idén megörvendeztetett bennünket egy igazi, realista családregénnyel. A Karácsony New Yorkban zűrös családja Fejős Évához méltón mellőzi a tömény érzelmi sallangokat, és még így, a valóság talaján állva is elhozza a szerelmet.

Hangoskönyvből az örökzöld Karácsonyi ének 3 CD-s verziót ajánlom, amely amúgy éppen kapcsolódik a saját életem egy kiemelt projektjéhez is, a Földvári Barbara Félsz a vihartól? című könyvének megjelenéséhez. 

A folytatásért kattints a Koffein caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top