Tuti Tippek

10 ideális karácsonyi ajándék a párodnak

Jó esetben a párunk az, akit a legjobban ismerünk a világon, de jó ajándékot venni még így sem könnyű, pláne akkor, ha a keretünk erősen korlátozott. Ajándéktippjeink a pénztárcakímélő kategóriába tartoznak.

Barátnőnek

Gyümölcsfacsaró

Ez a karácsonyi ajándék inkább praktikus, mint romantikus, viszont itt a tél, kellenek a vitaminok, és ki az, aki ellen tudna állni egy pohár frissen facsart narancslének? Árban a szuperolcsótól a hiperdrágáig terjed a választék, szóval nem árt, ha körbenézel vásárlás előtt.

10 ideális karácsonyi ajándék a pasidnak/csajodnak

Hotelszoba a városotokban

Persze ajánlhatnám itt a wellnesshétvégéket és a külföldi nyaralásokat is, de a cikk célja az volt, hogy olyan, tízezer forint körüli karácsonyi ajándékötletekkel segítsünk, amelyek megfizethetők, és ebbe a kategóriába nagyjából belefér egy romantikus éjszaka a városotok egyik pofásabb hoteljének szobájában. Hidd el, megvan a maga bája annak, hogy kettesben töltötök egy éjszakát és egy kellemes reggelit egy szállodában, és ez még akkor is igaz, ha az csak néhány utcányira van a lakásotoktól. Csak ne felejtsd el behűteni a pezsgőt!

10 ideális karácsonyi ajándék a pasidnak/csajodnak

Rúzsa Magdi-koncertjegy

Rúzsa Magdi február 27-én tartja első Arénás nagykoncertjét, és a hírek alapján a jegyek nagyon jól pörögnek, vagyis az énekesnő jól érezte meg a pillanatot, amikor bevállalhat egy ekkora mutatványt. Ha a barátnőd szereti Rúzsát, akkor biztosan örülni fog egy koncertjegynek, amit bőven meg lehet venni tízezer alatti összegért, ám akad egy szépséghiba. Senkit nem illik egyedül elküldeni koncertre, szóval ezt a karácsonyi ajándékot csak akkor válaszd, ha te is hajlandó vagy vele tartani, netán tudod, hogy a barátai amúgy is ott lesznek.

Egy nagy, meleg fürdőköpeny

A jobb hotelekben azt szeretjük igazán, hogy amikor este visszaérünk a szobába, már ki van készítve az otthonos, meleg fürdőköpeny és a papucs, amikbe annyira jólesik belebújni zuhanyzás/fürdés után. Ennek ellenére meglepő, hogy otthon ilyen köpennyel kifejezetten kevesen rendelkeznek, pedig esti viseletként elképzelni sem lehet – főképp télen – ennél kényelmesebbet.

10 ideális karácsonyi ajándék a pasidnak/csajodnak

Válogatás a kedvenc romkomjaiból

Még mindig megvan a bája annak, ha a kedvenceket a polcon is ott tudhatjuk. Egy szépen csomagolt, értő módon válogatott gyűjteménynek a kedvenceiből karácsonykor biztosan örülni fog, de ehhez persze nem árt ismerni az ízlését egy kicsit.

10 ideális karácsonyi ajándék a pasidnak/csajodnak

Pasidnak

Egy ládányi válogatottan finom sör

Ez talán elsőre elég snassznak tűnik, de képzeld el, milyen frankón néz ki egy sörösláda karácsonyi csomagolásba burkolva, aztán pedig képzeld hozzá azt is, hogyan fog csillogni a szeme az örömtől, amikor meglátja, mit rejt a csomagolópapír. Menj el egy jó kis kézműves sörös boltba, és ott hozz össze egy izmosabb sörválogatást. Ha pedig még a ládát is személyre szabod, garantáltan imádni fogja.

10 ideális karácsonyi ajándék a pasidnak/csajodnak

100 dolog, amit szeretek benned

Ez a karácsonyi ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt tökéletes, persze elkészíteni egyáltalán nem könnyű, és kifejezetten időigényes, viszont nem túl költséges. Írj össze száz dolgot – nyilván kevesebbel is működik, de a száz szép kerek szám –, amit szeretsz benne, nyomtasd ki poszterméretben, majd kereteztesd be. Egy ilyen üzenet csak annak nem lágyítja el a szívét, akinek nincs is olyanja.

Koktélshaker-készlet

Ez az a fajta ajándék, amivel mindketten garantáltan jól jártok. Neki felcsillan majd a szeme, hogy milyen jó kis italokkal várhatja majd a barátait, amikor házibulit tart, neked pedig azért lesz jó, mert nyilván veled kettesben fogja kikísérletezni az ízletes koktélok receptjeit. Win-win!

10 ideális karácsonyi ajándék a pasidnak/csajodnak

Star Wars-telefontok

Idén decemberben ennél nincs jobb ajándék.

10 ideális karácsonyi ajándék a pasidnak/csajodnak

Karikatúra kettőtökről

Személyes, de mégis ötletesebb, mint egy újabb bekeretezett fotó kettőtökről. És még csak modellt sem kell állnotok hozzá, elég, ha odaadod egy közös fotótokat a rajzolónak mintaként.

10 ideális karácsonyi ajándék a pasidnak/csajodnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top