Tuti Tippek

Karácsonyi ajándékötletek barátnőknek, tesóknak

Bizonyára már te is készülsz a karácsonyra. Én nagyon. Mindig azt gondolom október vége környékén, hogy idén majd jó sok időm lesz, és sütök, főzök, csomagolok, díszítek, közben szól a karácsonyi zene, és mennyire nagyon jó lesz.

Erre pedig nagyon hamar rácáfol a december eleje, amikor is szembesülök vele, hogy több dolgom van, mint tavaly ilyenkor, és nincs megállás, hiszen a cégnek mennie kell. Ilyenkor jön a sakkozás. Mikor maradok fent tovább, mikor kelek korábban. Idén még nem vitt rá a lélek, hogy lecibáljam a díszeket a padlásról, és kirittyentsem a kéglit. Majd talán hétvégén. Vagy akkor sem…

Szerencsére, vagy mégsem, az aggódós egyedek típusába tartozom, így már jóval előbb beszereztem a karácsonyi ajándékok nagy részét, hogy ne ilyenkor kelljen utat törnöm magamnak az üzletekben a sok pánikba esett vásárló között.

Ha esetleg nincs ötleted, mit lenne érdemes venni (ha mindenképp venni szeretnél) a barátnődnek, tesódnak, akkor nézd meg alábbi kis összeállításomat, hátha tudok néhány tippet adni hasznos cuccokra elérhető áron.

A folytatásért kattints a Női jegyzetek caféblogra!

Mutatunk még karácsonyi ajándékötleteket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top