Tuti Tippek

Last Christmas, mézeskalács-latte – jön a karácsony

Jön a karácsony, jön a december, elvileg hóesés. Engem már előre elönt az érzés, hogy nincs időm semmire, semmire, semmire, de semmire.

Nehezíti a terepet, hogy családom tagjai előszeretettel születtek november végén és december elején, így újabb és újabb ajándéktippet kell kieszelni, ünnepségeket rögtönözni vagy szervezni ebben az időszakban. Leülni, elgondolkodni, elmélkedni – na, azt aztán legkevésbé sem lehet. 

Ebben az évben komolyan igyekszem azon, hogy ne az utolsó pillanatban intézzek mindent, ne az utolsó héten vegyem meg az ajándékokat, előre szervezzem le az időpontokat a munkával, a fodrásszal meg mindenkivel. Egyelőre közepes sikerrel járok.

Last Christmas, mézeskalács latte – jön a karácsony

A boltokban meg megőrülnek. Már most. Egy plázában van legalább harminc karácsonyfa. Lassan a gyerek is megszokja, pedig egy ideig nem értette, hogy lehet ennyi, ha még nincs is karácsony. Félek, a hét végén Mikulások ezrei fogják megrohamozni, és a van-e Télapó/Mikulás kérdés már csak úgy vethető fel, hogy hány van?

A folytatásért kattints az Anyám borogass caféblogra!

További karácsonyi tippeket itt találsz:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top