Tuti Tippek

Détár Enikő karácsonya: “Évről évre elkövetem ugyanazt a hibát”

Mivel a színésznőnek minden évben karácsony tájékán van a legtöbb előadása, ő az a tipikus, kapkodó ajándékvásárló, aki kétségbeesetten keresgél a bevásárlóközpont polcai között december 23-án.

Détár Enikő karácsonya: „Évről évre elkövetem ugyanazt a hibát”„Ilyenkor aztán jöhet a pánik!”

„Nagyon nehezen tudom kitalálni, kinek mit vegyek, ki minek örülne igazán – kezdi a színésznő. – Évről évre elkövetem azt a hibát, hogy majd csak lesz valahogy alapon elindulok szenteste előtt két nappal, és ha találok is valamit, egész biztos, hogy már nincs belőle méret, vagy nincs az a szín, az a modell, amit korábban kinéztem. Ilyenkor aztán jöhet a pánik!  Az internetes vásárlás megoldást jelenthetne a gondomra, ha nem úgy állnék a számítógép-használathoz, mint egy idős, vidéki gazdasszony. Nem szeretem, és nem boldogulok vele” – meséli Détár Enikő, akin azonban az elmúlt években a férje megkönyörült, és levette ezt a terhet a válláról.

Gyerekek mint ajándékok

Détár Enikő karácsonya: „Évről évre elkövetem ugyanazt a hibát”„Kari az, aki mindent pontosan eltervez. Azt, hogy mi kerüljön a karácsonyi asztalra, a szépen feldíszített fa alá, amit minden évben ő szerez be december első napjaiban. Nagyon hálás vagyok neki azért, hogy ennyire sokoldalú, előrelátó, és tökéletesen kiegészít engem azokban a dolgokban, amelyekhez úgy látszik, kicsi vagyok. A decemberi ajándékvásárlás ilyen” – ecseteli a színésznő. Mindezek fényében kíváncsiak voltunk arra, melyik volt az az ajándék közös életük során, amellyel Encinek valóban sikerült igazán eltalálni, mire vágyik Rékasi Károly. Hosszas gondolkodás után ennyit mondott: „A gyerekeink voltak azok. Szerencsére nem azok az emberek vagyunk, akik a tárgyak bűvöletében élnek. Talán ezért sem akkora tragédia, hogy az ajándékválasztás és vásárlás nem az erősségem. Számunkra a sok munka mellett az együtt töltött idő az, ami felértékelődött, az a legnagyobb ajándék, ami adható” – vallja a színésznő, aki jelenleg a Dívák éjszakája formációban Fésüs Nellyvel és Ladinek Judittal, a Rózsák háborújában a férjével, a Mary Poppinsban a Madách Színházban és önálló irodalmi estjében is látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top