Tuti Tippek

Trolit a nagyinak, cukorkát az öcsinek – újra adventi WAMP

Kézművescukorka, pöttyös fülbevaló és kesztyűk. Többek között ezek várnak rád a vasárnapi adventi WAMP-on. Ismét kupon jár a lelkes olvasóknak.
 Az adventi WAMP téged is vár a Millenárison most vasárnap (12. 11). Ne hagyd ki!

Róth Anikó

Trolit a nagyinak cukorkát az öcsinak - újra adventi WAMPAnikó Pakson nőtt fel, és jó ideje Budapesten él. Pár éve budai lett, de festeni Pestet szereti. Inspirálja ez a város és a közeg, amiben élünk, ezek a dolgok gyakran visszaköszönnek a képein. Hogy mik ezek pontosan? A tűzpiros troli, a Városliget a cirkusszal, a pesti bérházak apró boltocskái, a napernyős kávézók, a sárga villamos (mostanság a Combino), az Állatkert bejáratának kőelefántjai, a bringóhintó a Margitszigeten, a korcsolyázók a műjégpályán, luftballonok és napernyők, a hetedik kerület minden bájával és az összes kutyapiszkával, a gyengéi pedig a járművek: bicikli, robogó, autó, bármi jöhet. Na persze nem csak Budapestet festi, vannak egészen szürreális képei is, mint pl. halat vagy csirkét sétáltató figurák, vagy kerekes kádban guruló sellő. „Van sok tervem, de mindig csak apránként haladok, ilyen az én tempóm.”

http://www.rothaniko.hu/

Vadjutka

Trolit a nagyinak cukorkát az öcsinak - újra adventi WAMPWild Judit 2002-ben kezdett a vadjutka márkanév alatt – mely valójában a beceneve – ékszereket készíteni; akkor még hobbiként. Ahogy teltek-múltak az évek, lassan rájött: az ékszerkészítés számára több, mint hobbi. Ez olyannyira igaz, hogy a szakmai professzionalizálódás mellett döntött: 2010 és 2012 között ötvösséget tanul. Az elmúlt hónapokban mindemellett nagyon lépett előre a szakmai élete is: nemrégiben megnyílt a saját műhelyboltja a Madách térnél. Pici kis galéria, de megéri bekukkantani: ékszerei itt hétköznapokon, élőben is megtapogathatóak, atmoszférájuk beszippantható egy munkás nap után.

Web: www.vadjutka.hu
Online bolt: www.vadjutka.hu/shop
Offline műhely: 1075 Budapest, Madách Imre út 5.
Facebook: http://www.facebook.com/vadjutka.design

Gabo

Trolit a nagyinak cukorkát az öcsinak - újra adventi WAMPHa valaki fázós típus, nehezen indul el olyan programokra télen, amiket nem meleg falak közé szerveznek. Vannak azért kellemes szabadtéri események, amelyeket nem szívesen hagyunk ki mégsem. Olykor-olykor kimerészkedünk a mínuszok közé: forraltborozás a barátokkal, korcsolyázás egy napfényes hétvégén. Visszacsenghet fülünkbe az anyai intő szó: sál, sapka, KESZTYŰ! GaboSzerencsés harmadik éve melengeti kezünket és szívünket, kifinomult stílusú bőrkesztyűivel. Az idei szezonban kiemelt figyelmet szánt az erősebbik nemnek, olyan karakteres modelleket tervezett, melyek nem félnek kilépni a szürke, hétköznapi férfiviseletből a hordhatóság szintjén. Látogass el a decemberi Wampok egyikére és élj a kedvezmény lehetőségével!

http://gaboszerencses.com/

 

Cukorka – Sweetfabric Budapest

Trolit a nagyinak cukorkát az öcsinak - újra adventi WAMPA CUKORKA Sweetfabric egy kevesek által ismert tradicionális mesterséget elevenít fel és hoz közel az édes élvezetek szerelmeseihez. A cukorkakészítő-mesterség újraélesztése és ennek összekapcsolása a dizájnnal, az alapító Gerzsenyi András ötlete volt. A műfaj esszenciája a cukorkakészítő-műhely látványjellege, hogy minden betérő megismerhesse e mesterség fortélyát. Érdemes végigkövetni ezt a lélegzetelállítóan színes folyamatot, amikor a cukorkák kizárólag kézi technika alkalmazásával elkészülnek. Minden egyes édesség egyedi és megismételhetetlen, ezt a készítők saját kezükkel garantálják.

http://hu-hu.facebook.com/sweetfabric

 

 

 

 
Trolit a nagyinak cukorkát az öcsinak - újra adventi WAMP
Trolit a nagyinak cukorkát az öcsinak - újra adventi WAMP
Trolit a nagyinak cukorkát az öcsinak - újra adventi WAMP

 

Trolit a nagyinak cukorkát az öcsinak - újra adventi WAMP

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top