Tuti Tippek

Feldíszítette a házat a betörő

Míg a családtagok a munkahelyükön, illetve iskolában voltak, egy idegen betört az otthonukba, de nem azért, hogy bármit is eltulajdonítson onnan.

Feldíszítette a házat a betörőAz elkövető, Terry Trent egy csomag karácsonyi dekorációval érkezett, melyekkel gondosan feldíszítette az amerikai család otthonát, ezt követően pedig leült a kanapéra tévézni. Így talált rá az iskolából hazaérkező 11 éves kisfiú, aki ijedtében azonnal felhívta az anyját, ő pedig értesítette a rendőrséget.

A kiérkező járőrök elfogták a 44 éves férfit, aki meg sem próbált elmenekülni, sőt illedelmesen elnézést kért a kisfiútól, hogy ráijesztett, és felajánlotta azt is, hogy lebontja a dekorációt. A férfi zsebeiben egy bicskát és egy csomag fürdősót találtak. 

Utóbb kiderült, hogy Trent súlyos drogfüggő, vélhetőleg ez okozhatta nála az – enyhén szólva – különös viselkedést. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top