Tuti Tippek

Fogas kérdés: mit ajándékozzunk szeretteinknek

A tökéletes ajándék. Ezt keressük minden évben és ez a keresés nehezebb, mint gondolnánk. Kérdések tucatjai záporoznak fejünkben, és nincs is annál nagyobb csalódás, amikor a másik arcán az őszinte öröm helyett csak egy kényszeredett mosolyt látunk.

A tökéletes ajándék három ismérve: hasznos, értékes (nem pénzben kifejezve), személyes. Ha ezt fejben tartjuk, nem hibázhatunk és az ajándékért cserébe kapott mosoly is őszinte lesz. Ha pedig azt szeretnénk, hogy ez az őszinte mosoly csodás és egészséges is legyen, nem is kell nagyon tovább gondolkoznunk. Az Oral-B karácsonyi ajándékcsomagjai között minden családtagjának megtalálhatja a tökéletes ajándékot.

Talán az a legnagyobb öröm, ha édesanyánk arcára tudunk mosolyt varázsolni. Amennyi szeretetet kapunk tőle, igazán megérdemel egy kis extra törődést. Ezt meg is kaphatja, ha az Oral-B 3DWhite Luxe csomagot választod neki karácsonyra, ajándék nyelvtisztítóval.

A párod mosolyánál nincs is elbűvölőbb. Ha szeretnéd, hogy fogai még sokáig ragyogjanak rád, válaszd neki a Oral-B Vitality Precision Clean csomagot, melyben mindent megtalál az otthoni, professzionális fogápoláshoz. A végeredményben pedig te gyönyörködhetsz legelőször – és annyiszor, ahányszor csak akarsz.

A szingli barátnőidről se feledkezz meg, számukra is találsz az Oral-B kínálatában valami igazán csajosan dögöset. Az Oral-B Vitality Expert csomaghoz ajándék Max Factor Lipfinity rúzs is jár, így a fogmosás után csábító mosolyt varázsolhatnak maguknak. Csillogó fogak, csábító mosoly, hát melyik pasi tudna nekik ellenállni?

Fogas kérdés: mit ajándékozzunk szeretteinknek

A mosolynál tényleg nincs szebb ajándék. Öröm adni s öröm kapni, ezért ha a fenti ajándékok valamelyikét választod, biztos lehetsz benne, hogy családtagjaid és barátaid őszintén fognak rád mosolyogni. Egy őszinte mosolyra pedig mosoly a válasz, ezért ha jövőre végignézitek a karácsonyi fotókat, biztosan csak ragyogó mosolyú rokonokat és barátokat fogsz látni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top