Tuti Tippek

Nõk Lapja Nosztalgia 80-as évek

Erdélyi Z. Ágnes: Nõk Lapja Nosztalgia - a 80-as évek vlágába kalauzol minket e színes kötet...




1980-ban büszkén figyeltük, ahogy Farkas Bertalan magyar űrhajós is meghódítja a világűrt, elsirattuk John Lennont, és titokban szurkoltunk a lengyelországi Szolidaritásnak, 1989-ben pedig számunkra is hihetetlenül gyorsan és könnyedén, de szerencsére vér nélkül megváltoztattuk az addig megdönthetetlennek tűnő rendszert. Közben eltelt egy évtized, a 80-as évek. Már nem olyan derűsen és lendületesen, mint a 70-es. Minden évre jutott egy-két áremelés, és egyre jobban éreztük, hogy mennyi minden nem működik.
A Nők Lapja viszont ekkor sem vesztett semmit népszerűségéből: hétről hétre százezrek vásárolták, olvasták lelkesen színvonalas riportjait, útleírásait, színészinterjúit, és merítettek belőle hasznos életvezetési tanácsokat.
Az elmúlt évben megjelent Nők Lapja Nosztalgia – A hetvenes évek sikere nyomán idén a nyolcvanas évekkel folytatjuk a könyvsorozatot.

Terjedelem: 224 oldal
Méret: 250*290 mm
Borító: keménytáblás, envelop
Ára: 4900 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top