nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Programok
10 szép fenyőfa karácsonyi díszbe öltöztetve

10 szép fenyőfa karácsonyi díszbe öltöztetve

Évek óta ugyanolyan fenyőfát vásárolsz és ugyanazokkal a díszekkel, pontosan ugyanúgy díszíted fel? 10 szép karácsonyfát mutatunk, melyeket látva talán épp idén döntesz új díszek, új dekoráció mellett.
NLCafé
f Ajánlom

Ahhoz, hogy fenyőfád az adventi ünnepek végéig szép maradhasson, lehetőség szerint állítsd vízbe a feldíszítésig. Ha teraszon vagy külső, hűvös helyen tárolod, karácsony napján ne vidd be azonnal a szobába, hanem legalább fél napig tedd kb. 10-15 fokos helyiségbe, pl. garázsba, kerékpártárolóba stb. A fa tovább szép marad, és a levelek sem hullanak le, ha fokozatosan “szoktatod” a szobahőmérséklethez. Lakásodban a vágott fenyőt lehetőleg olyan karácsonyfatalpba állítsd, amelynek van víztartálya, hogy a fa folyamatosan kaphasson vizet. Természetesen a gyökeres fák is igénylik az öntözést.

Fenyőfádat méretétől függően díszítsd több-kevesebb karácsonyfadísszel. A kis fák ágait lehúzza a túl sok dísz, és könnyen fel is borulhat. Díszítéskor arra is érdemes odafigyelni, hogy a fát körbe díszítve egyensúlyozd ki. Még a fal mellé állított fákra is célszerű a takarásba lévő oldalra is néhány díszt akasztani.

Ha idén változtatnál a korábbi években már megszokott karácsonyfa-díszítésen, galériánkban inspirációul és kedvcsinálónak tíz igazán szép fenyőfát mutatunk be.

További szép fenyőfák és díszek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Megosztás Facebookon