Programok

Több mint tízezren kívántak boldog karácsonyt a rákos kisfiúnak

Az ötéves kisfiú egyszer már legyőzte a rákot – most újra meg kell küzdenie vele. A karácsonyt a kórházban fogja tölteni, ezért több mint tízezer idegen köszöntötte őt az ünnep alkalmából!

Az ötéves Bradley Loweryt 2013-ban diagnosztizálták először neuroblasztomával, egy olyan, főleg kétéves kor előtt előforduló daganattal, ami a szimpatikus idegrendszert támadja meg. Két év keserves kemoterápia után a kisfiút gyógyultnak nyilvánították, idén júniusban azonban visszatért a betegség.

Több, mint 10000-en kívántak boldog karácsonyt a rákos kisfiúnak 

Így Bradley kénytelen a kórházban tölteni az karácsonyt, ahol kemoterápiás kezelést kap majd, míg a legtöbb gyerek gondtalanul ünnepel családjával. A szívfacsaró történet eljutott Bradley kedvenc focicsapatáig, az Evertonig is, egy rajongó pedig kitalálta, hogy különleges kampánnyal gyűjt karácsonyi jókívánságokat a kisfiúnak. Bradley máris tizenegyezer ünnepi képeslapot kapott, a feladók névsora pedig Angliától egészen Ausztráliáig terjed. Még egy pulóvert is kapott kedvenc csapata nevével.

A család borzasztóan hálás, főleg azért, mert a jókívánságok mellé küldött adományokból a kisfiút elküldhetik egy új, külföldi terápiára is, ami remélhetőleg végleg gyógyulást hozhat a számára.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top