Programok

Küldj karácsonyi képeslapot online!

Képeslapot kapni jó, ráadásul most már nem is kell sorban állnod bélyegért, ha megörvendeztetnéd a szeretteidet. Gyönyörű karácsonyi képeslapok közül válogathatsz online!

Közelegnek az ünnepek. Eszedbe jutott, hogy meglepnéd a barátaidat és a rokonaidat egy-egy karácsonyi képeslappal, de aztán rájöttél, hogy bár már ezerszer jártál náluk, mégsem tudod a pontos címüket?  Nem gond, elég egy e-mail cím is, ugyanis a hagyományos képeslapküldés ideje már régen lejárt, online is küldhetsz karácsonyi képeslapot, sokkal egyszerűbben. Akár már most beidőzítheted őket, hogy biztosan ne felejtsd el. Vagy, kipróbálhatod az alkalmazást Mikulás alkalmából is.

Az NLCafé képeslapküldőjét évről évre frissítjük új képekkel. Ezt megtettük idén is, úgyhogy rengeteg karácsonyi képeslap közül választhatsz. Állatos, cuki, klasszikus, vicces… Biztosan találsz kedvedre valót! Válogass az adventi és a karácsonyi képeslapjaink közül!

Küldj karácsonyi képeslapot online!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top