Programok

DIY: Gyerekekkel készíthető karácsonyi díszek

Vond be a gyerekeket is a karácsonyi készülődésbe. Három könnyen elkészíthető, egyszerű karácsonyidísz-ötletet találtunk. Imádni fogják a kicsik, hogy segíthetnek és alkothatnak. És milyen öröm és büszkeség lesz, amikor meglátják a maguk készítette karácsonyi díszeket a fán!

Hatalmas öröm lesz kicsiknek és nagyoknak is, ha idén együtt készítitek a karácsonyi díszeket. Három olyan dekorációs ötletet mutatunk, melyeket gyorsan, egyszerűen és könnyen elkészíthetsz a gyerekekkel, ráadásul nagyon mutatósak, szépek.

1. gyerekekkel készíthető karácsonyi dísz: cukorbot

A cukorbot formájú karácsonyi dekorációhoz mindössze drótokra és színes gyöngyökre lesz szükségetek. A drótokra fűzzétek fel a gyöngyöket, a végeket csöppnyi ragasztóval rögzítsétek, hogy a szélső gyöngyök ne csússzanak le, majd hajlítsátok kedvetek szerint. Ezzel az egyszerű módszerrel nemcsak cukorbot formájú karácsonyfadíszeket készíthettek, hanem formázhatjátok szívalakra, körformájúra, négyzetre, bármire, ami eszetekbe jut.

DIY: 3 gyerekekkel készíthető karácsonyi dísz.

2. gyerekekkel készíthető karácsonyi dísz: fahéjcsillagok

Ez a karácsonyi csillag amilyen mutatós, pontosan annyira olcsó is. Néhány csomag fahéjrúdra és ragasztóra lesz szükségetek az elkészítéséhez. A rudakat csillag formájában illesszétek és ragasszátok egymáshoz. Aranyszínű karácsonyi akasztóval a fára is föl tudjátok lógatni.

DIY: 3 gyerekekkel készíthető karácsonyi dísz

3. gyerekekkel készíthető karácsonyi dísz: tésztadíszek

Száraztésztából gyönyörű szép karácsonyi díszeket készíthetsz a gyerekekkel. A tésztákat vízfestékkel fessétek be, hagyjátok megszáradni, majd ragasztóval rögzítsétek egymáshoz a darabkákat. És csak ámuljatok-bámuljatok a gyönyörű karácsonyi díszek láttán.

DIY: 3 gyerekekkel készíthető karácsonyi dísz

Készíts még a gyerekekkel karácsonyi díszeket az NLCafé cikkei alapján

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top