Programok

Közeledik a karácsony: 4 ünnepi program adventre

Koncertek, vásárok, fesztiválok! Szuper programok az adventi időszakra idén télén is!

Advent Budapesten téli fesztivál
Mikor? 2015. november 30. és december 23.

Budapest legszebb és legcsaládiasabb adventi rendezvényén a szervezők számos ingyenesen látogatható programot kínálnak a családok minden korosztálya számára, hogy még tartalmasabbá tegyék az ünnepvárás időszakát. A tér központi részén felállított Üvegházban a hét minden napjára hirdetnek programot, ahol immár hagyományosan bemutatkoznak a város legjobb művészeti csoportjai és tehetséges fiataljai.

Pál Dénes Karácsonyi koncert
Mikor? December 13.

Idén decemberben Pál Dénes egy varázslatos karácsonyi albummal lepi meg rajongóit. A lemezen megtalálhatóak lesznek a legszebb ünnepi klasszikusok, de Dénes egy vadonatúj, magyar nyelvű karácsonyi dalt is készít a lemezre, szerzőtársával, az Artisjus-díjas Sebestyén Áronnal. A lemez dalai egészülnek ki december 13-án úgy, hogy egy egész estés karácsonyi koncert álljon össze belőlük a MOM Kulturális Központban.

Boggie Karácsony koncert
Mikor? December 14.

Boggie ezúttal is három nyelven, magyarul, franciául és angolul fog énekelni. A karácsonyi koncert évek óta hagyomány az énekesnő és zenekara életében, 2014 december 14-én a MOM Kulturális Központ Kupolatermében kerül megrendezésre. A koncertre természetesen az ünnep hangulatához illő meglepetéssel is készül Boggie.

 

Legyen Ünnep Karácsonyi Koncert
Mikor? December 16.

December 16-án a legismertebb karácsonyi dalokat hallhatjuk a legismertebb előadóktól a Kongresszusi Központban. Az ünnep díszletei között, sztárelőadóktól hallgathatjuk meg élőben a kedvenc karácsonyi nótáinkat. Fellépnek: Balássy Betty, Delhusa Gjon, Demeter György, Gáspár Laci, Kökény Attila, Luigi, Majsai Gábor, Pataky Attila, Soltész Rezső, Szigeti Ferenc, Varga Feri, Varga Mikós, Varga Viktor és Vikidál Gyula.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top