nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Programok
A legjobb adventi programok 1.

A legjobb adventi programok 1.

Karácsonyig megannyi adventi programot szerveznek országszerte. A Diótörőtől az adventi koszorúkészítésig mindent igyekszünk felsorolni.
Balázs Enikő
Balázs Enikő
f Ajánlom

Adventi készülődés – Igazi gyerekprogram, ahol kézműves foglalkozáson készíthetnek a lurkók adventi koszorút és ajtódíszt.
(Rákoshegyi Közösségi Ház, november 29.)

Adventi Design Vasárnap– Ha már jól ismered a magyar dizájnvásár, a WAMP hangulatát, akkor nem kell sokáig sorolni az előnyöket, hogy miért jobb itt elintézni a karácsonyi ajándékvásárlást. Kerüld el a plázák sodró és kiborító adventi tömegét, és látogass el a Nők Lapja Café és a WAMP közös Adventi Design Vasárnapjára!
(Millenáris B-csarnoka, november 30.)

Diótörő – Egy klasszikus darab bábelőadása, amit garantáltam élvezni fognak a legkisebbek is.
(Budapest Bábszínház, november 29.)

A legjobb adventi programok 1.

Adventi koszorúkészítés – Szintén szuper kézműves foglalkozások a lurkóknak. A foglalkozásokat Roskó Gábor virágkötő vezeti, az alapanyagokat a helyszínen lehet megvásárolni.
(Klebelsberg Kultúrkúria, november 29.)

Gryllus Vilmos: Nótás Mikulás – A műsorban a tél és a téli ünnepek énekei szerepelnek, elsősorban persze Mikulás és Télapó dalai.
(Puskin mozi, november 29.)

Hókirálynő – Gerda és Kay boldogan élnek egymás szomszédságában, az összehajló rózsaágak alatt. Ám boldogságuk törékeny, mert egy gonosz manó varázslata hideggé teszi a kisfiú, Kay szívét és elhomályosítja látását. Megfagyott szíve elfordul a kislánytól, és a jégvilágban élő Hókirálynő szolgája lesz…
(Bóbita Bábszínház, november 29.)

Adventi forgatag Szolnokon – a Kossuth téren. A díszbe borult szolnoki főtér ámulatba ejti a látogatókat, rénszarvasszán, fényfüzérek, karácsonyi dalok, Betlehem és feldíszített fenyőfa jelzi: közeleg a karácsony.

Megosztás Facebookon