Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Murder – A Gyilkos Tárlat

Élő dokumentumfilm – Az élmény, ami megsebez

Adventi játékunkon páros belépőjegyet nyerhetsz a Murder kiállításra!

Murder – A Gyilkos Tárlat Budapesten a Király utcában, a Central Passage földszintjén 2019. február 28-ig. A leghírhedtebb gyilkosságok és sorozatgyilkosok. Esetek és elkövetők, akik óriási érdeklődéssel övezve vonultak be a történelembe.

Murder kiállításA Murder – A Gyilkos Tárlat közel 1.000 m2-es kiállítótéren, 21 szobán keresztül mutatja be újra az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait. Minden érzékre ható speciális effektekkel és a legmodernebb technológiákkal valóban megeleveníti a gyilkosokat és történeteiket, így például a szüzek vérében fürdő Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, Hasfelmetsző Jacket vagy éppen Al Caponét. A kegyetlen valóság vérrel írt történetei, amelyek a mai nap nem hagyják, nem hagyhatják nyugodni a közvéleményt.

Murder kiállításA kiállítás azonban nem a durva erőszak cél nélkül való “mutogatásáról” szól, hiszen történelmi tényeken keresztül szembesítjük látogatóinkat a tragikus valósággal. Utánajárunk, hogy a tettesek miért és hogyan követték el brutális tetteiket. Ugyanakkor emlékezünk az áldozatokra, és megvilágítjuk az esetek történelmi és társadalmi hátterét is.

Murder kiállításA kiállítás végére érve bizonyosságot nyer, hogy senki sem születik szörnyetegnek. Mérgező szülők, gyermekkorban elszenvedett szexuális zaklatás, testi és lelki terror, kiközösítés és a fiatalkorban szerzett mély lelki sebek húzódnak meg minden történet hátterében. Kiállításunk gondolkodásra késztet felelősségünkről, hogyan neveljük gyermekeinket és hogyan viselkedjünk embertársainkkal.

A Murder – A Gyilkos Tárlat Magyarországon még nem látott technológiai megoldásokat és magas szintű művészeti alkotásokat ötvözve válik az érzékeinket és az értelmünket együttesen magával ragadó interaktív élménnyé.

Murder kiállításA kiállítás látogatása 10 percenként 10 fős turnusokban audio-guide segítségével történik, animátor vezetésével. A kiállítás időtartama közel 70 perc. Iskolás vagy felnőtt csoportok részére díjmentes élményközpontú tanóra kérhető (elérhetőség függvénye).

Belépés csak 14 éven felülieknek (16 éven aluliak kizárólag szülői felügyelettel látogathatják a kiállítást)!

Murder kiállítás

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top