nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Advent nyereményjáték
Magazin-előfizetés a fa alá

Magazin-előfizetés a fa alá

NLCafé
f Ajánlom

Az adventi játék nyereménye:

összesen 4 db (heti 1) fél éves előfizetés:

2 db Marie Claire fél éves előfizetés

2 db ELLE fél éves előfizetés

Elle

Liptai Lívia, az Elle főszerkesztője: Az Elle nem csupán a világ első számú divatmagazinja: arra ösztönzi a nőket, hogy mindig többre és többre vágyjanak. Többet akarjanak megtudni a világról, a trendekről és nem utolsósorban önmagukról. Szabadságra és merészségre buzdít – legyen szó akár a divatról, akár arról, hogy megkérdőjelezzük a társadalmi szerepeket. Merész, provokatív, de soha nem cinikus.

Minden oldalunkon a kreativitást ünnepeljük, és szenvedélyesen támogatjuk a tehetségeket. Hiszünk abban, hogy a divat csak diktál, a stílus viszont felszabadít, és a szépség nem a tökéletességről, hanem a harmóniáról szól.

A szellemi műhelyként is működő szerkesztőség pedig garancia arra, hogy az Elle nem csupán egy termék a magazinpiacon, hanem valódi szeretetmárka, amit a külsejére is nagy figyelmet fordító, igényes és gondolkodó nők hónapról hónapra nélkülözhetetlennek tartanak. Mert az Elle ünnepli az egyéniséget, és ezáltal ünnepel téged is!

Marie Claire

László Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője: Már húszévesen is Marie Claire-nő voltam, és negyvenen túl, kétgyermekes anyaként is az maradtam. Mert Marie Claire-nőnek lenni nem életkor függvénye, sokkal inkább a világhoz való hozzáálláson múlik.

Szerkesztőségünk tagjai hónapról hónapra olyan nőknek készítik a magazint, akik szabadon és tudatosan szeretnék élni az életüket, akik érzékenyek a világ problémáira, és képesek szolidaritást vállalni elesettebb társaikkal. Segítünk nekik eligazodni az egyre zavarosabbá váló hétköznapokban és információáradatban, így sokkal jobban érzik magukat a bőrükben. Szebbnek, okosabbnak, erősebbnek és tájékozottabbnak.

Ettől más a mi magazinunk, mint a többi, nőknek szóló sajtótermék. Reméljük, általunk egyre több nő válik a Marie Claire-értékek képviselőjévé, és ez kihat majd kisebb-nagyobb közösségek életére is.

Itt keresd a cikkekben az ajándékcsomagokat, és nyerj!

Megosztás Facebookon