nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Advent nyereményjáték
Játékos jóga a gyerekekkel!

Játékos jóga a gyerekekkel!

A Jógakaland mese, játék és öröm egy időben! Az első magyar kézműves márka, ami a gyerekjógával foglalkozik, komplex módon.
NLCafé
f Ajánlom

Az adventi nyereményjáték nyereménye:

Összesen 4 db (heti 1) ajándékcsomag, mindegyikben ez a 3 ajándék:

  • Jógakaland könyv
  • Jógakaland kártya
  • Jógakaland kulacs

A családi vállalkozás alapja az Erdei jógakaland című mesekönyv, igazi játékká varázsolja a jógázást a gyerekek számára! Ez egy olyan különleges történet, amely elrepíti a gyerekeket Jógaországba, ahol izgalmas kihívások várnak rájuk.

Erdei történetünkben a jógázás elemei egy mesekeretre vannak felfűzve, és ahogy a mesében gördülnek egymás után szépen a mondatok, úgy jönnek a gyakorlatok is folyamatosan áramolva. A mese főszereplője újabb és újabb izgalmas kihívásokkal találja szembe magát, amiket úgy tud teljesíteni, ha elvégzi az adott jógagyakorlatot. Így észrevétlenül csempésszük be a gyerekek mindennapjaiba a jógázást, aminek számtalan jótékony hatása van, például segíti az érzelmek megélését és kifejezését, a koncentrációt és a mozgásfejlődést.

A mese Schallinger Richárd népszerű író tollából született meg, aki szellemes, kedves stílusban mesél egy kisgyerekről, akit nagy kihívások elé állítanak a Jógaországban lakó kisállatok. Erre az ötletre kisfia anyukája, Bánhidi Dóra inspirálta, aki már hat éve írja PandArte nevű design és kreatív blogját.

Az Erdei jógakaland mesekönyvhöz nem szükséges semmilyen előzetes ismeret, úgy alkottuk meg hogy a teljesen kezdő, és a jóga után csak érdeklődő szülő is bátran elmesélhesse gyermekének, és együtt átélhessék otthon a jógázás örömét. Ezt a különleges mesekönyvet nem csak a 3-10 éves korú gyermeknek és azok szüleinek ajánljuk, hanem a jógaoktatóknak, óvónőknek és a kisiskolás pedagógusoknak is. Mindazoknak, akik sokrétűen, mégis könnyedén szeretnék a gyermekeket fejleszteni.

A mese állatfigurái több olyan designterméken is visszaköszönnek, amik nem csak szépek, de praktikusak is, mind a gyermek, mind a szülők számára. Durmi maci, Hopp nyuszi, Röpcsi bagoly, Hamuka borz, Kukker vakond, valamint Fintor és Cingi kisegerek megjelennek például kártyajátékon, kulacsokon, játéktárolókon, táblagéptartón, jógapárnán, takarón és pólókon is. Mindezt most megismerhetitek a Jógakaland oldalain vagy a Jógakaland Facebook oldalán!

Egy kis ízelítő:

Jógakaland videó – Erdei kaland Csíki Mariannal

Egy kis jógázás ma otthon a gyerekekkel?:)Az első Jógakalandos videó, amiben Csíki Mariannal egy varázslatos erdőben kalandozhatnak a gyerekek, próbáljátok ki Ti is!Köszönjük Apornak és Dorkának az ügyes közreműködést <3A helyszínért pedig hálásak vagyunk a YogaArt Műhely nek:)

Közzétette: Jógakaland – 2017. július 5.

 

Cuki gyerekjógás videó: 

 

Itt keresd a cikkekben az ajándékcsomagokat, és nyerj!

Megosztás Facebookon