Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Glam Boutique: a legújabb olasz trendek Budapesten

Álmodd és valósítsd meg a saját, olasz álomgardróbodat!

Adventi játékunkon 10 000 Ft értékű GLAM Boutique ajándékutalványt nyerhetsz!

2017 februárja óta várja az olasz divatirányzatok szerelmeseit a Glam Boutique a Mammut 1. földszintjén. A cég filozófiája, hogy a hölgyek olyan stílusirányzatok, ruhadarabok és kiegészítők közül válogassanak az üzletben, melyek egyedi stílusérzéket sugallnak, miközben tökéletes megjelenést biztosítanak a mindennapokban is.


Kéthetente frissülő kollekcióikban hétköznapi és alkalmi ruhák is elérhetőek, melyekből a 20-60 év közötti korosztály is bátran szemezgethet. A vásárlók válogathatnak akár a klasszikus vonalvezetésű blézerek, ceruzaszoknyák és selyemblúzok között, de a tüllbetétes szoknya, szegecses bőrdzseki és a flitteres rátétes pulcsi is a kollekció része. A ruhákhoz illő stílusos kiegészítők – cipők, táskák, kalapok, sálak – és különleges megjelenést kölcsönző ékszerek is színesítik a kínálatot.

Az idei, őszi-téli szezonban a Glam Boutique-nál is fókuszba kerültek a színek – sárga, padlizsán, zöld –, valamint az állatminták és az egyedi textúrák is, melyeket letisztultabb és vagányabb kombinációkban is megtalálnak az üzletbe látogatók. Az egyedi árnyalatok és a minták mellett a ruhák fazonjai is nagyon meghatározóak, az üzlet polcain fellelhetőek a legtrendibb fazonok, mint például az oversize pufi dzseki, az A- vonalú derékszoknya, a csipkebetétes maxiruha, a flitterekkel díszített kötött kardigán vagy a hosszú szárú csizma is.

Kövesd be az üzlet Instagram-oldalát, ahol napról napra tájékozódhatsz az aktuális trendekről, a legújabb kínálatukról és kedvezményes napjaikról!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top