nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Advent nyereményjáték
Minden, ami kávé

Minden, ami kávé

Tanfolyamainkon professzionális és hobbi szintjén nyújtunk bepillantást hallgatóinknak a vendéglátás rejtelmeibe. Minden résztvevőnek lehetőséget biztosítunk önmaga kipróbálására, saját útjának megtalálására. Diákjaink kezébe adjuk a világ íztérképét és segítünk nekik az új, ismeretlen területek felfedezésében.
NLCafé
f Ajánlom

Az adventi játék nyereményei:

Összesen 4 db (heti 1) BarExpert hobbi barista workshop kupon

Hobby Barista képzésünkön (amit elsősorban előképzettség nélküli, kávéimádó laikusoknak ajánlunk) mindenről szó esik, ami KÁVÉ: a közismert és kevésbé ismert kávétípusokról, a különféle kávékészítési variációkról, valamint a retro és a modern kávékészítő eszközök használatáról, illetve a török kávé titkairól. A résztvevők nem csak a különböző kávégépek működésével ismerkedhetnek meg, de egy képzeletbeli időutazás jóvoltából a leghíresebb kávétermesztő területekre is ellátogathatnak velünk. A régi és új kávékészítési módok kipróbálása és összehasonlítása mellett lehetőséget adunk bepillantást nyerni az otthoni kávézás, kávéfőzés titkaiba, valamint megtanulni az egyszerű házi kávékészítési fortélyokat, trükköket. A kurzuson eláruljuk a tökéletes habos kávé készítésének titkát, illetve foglalkozunk a kávéfogyasztás élettani hatásaival.

A hangulatos és professzionális oktatóteremben zajló, kis létszámú (3-6 fős) képzés végére a hallgatók a kávék világának alapos megismerésével képesek lesznek felismerni, milyen a jó kávé, illetve hogy mikor jó egy kávé. Hobbibaristáink számára az otthoni kávékészítési módok gyakorlati részének tökéletes elsajátítása garantált!

Iskolánkat úgy alakítottuk ki, hogy a barista képzések mellett helyet kaphasson a Kávémúzeum is, ahol az 1800-as és 1900-as évek híres kávékészítő eszközeit nézhetik meg a látogatók. Kipróbálásuk során megtapasztalhatják, milyen különbségek vannak a különböző kávékészítési szokások, kultúrák és ízek között.

Kisfilm segítségével mutatjuk be a kávé kialakulásának történetét a kezdetektől a török kávén át az igazi olasz eszpresszóig. Megmutatjuk továbbá, milyen a zöld kávé és hogyan lehet a mai trendeket követve áztatott vagy csöpögtetett kávét elkészíteni. A múzeumi kávékóstolást, mint afféle izgalmas gasztronómiai időutazást követően a résztvevők egészen más szemmel tekintenek az évszázad legrégibb kávégépeire!

Jöjjön el hozzánk és ismerkedjen meg velünk személyesen!

További információk:

www.barexpert.hu

Facebook oldal

Kapcsolat: Tóth Zoltán (mobil: +36 20 551 1013 / e-mail: toth.zoltan@barexpert.hu / cím: 1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 92.)

 

Itt keresd a cikkekben az ajándékcsomagokat, és nyerj!

Megosztás Facebookon