Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Ajándékötletek karácsonyra a Philipstől

A karácsonyi ajándékvásárlás évről évre komoly fejtörést okoz legtöbbünknek, ezért szeretnénk segíteni, hogy idén elkerülhesd az ezzel járó stresszt.

A továbbiakban bemutatunk négy Philips terméket, melyek garantáltan sikert aratnak szeretteid körében.

Ráadásul, ha részt veszel napi nyereményjátékunkon és te leszel a napi 2 szerencsés nyertes egyike, egy 35% kedvezményre jogosító kupont biztosítunk számodra, amelyet bármely Philips termékünkre beválthatsz a Philips webshopban.

Philips Lumea

Bizonyára hallottál már napjaink egyik leghatásosabb szőrtelenítési módszeréről, amely az intenzív pulzáló fény, ismertebb nevén IPL technológián alapul. Ennek során a pulzálás hővé alakul a szőrtüszőkben, ezáltal nyugalmi állapotba kerülnek és megáll a szőrszálak növekedése, majd fellazulnak és kihullanak. Az IPL technológia a speciális szalonokban már 1997 óta rendelkezésre áll. Az ebből a professzionális IPL-technológiából kifejlesztett Philips Lumea lehetővé teszi a szőrszálak egyszerű, hatékony és biztonságos otthoni kezelését. Azoknak, akik olyan fájdalommentes és hosszantartó szőrtelenséget biztosító eljárást keresnek, amelyet otthonuk kényelmében tudnak igénybe venni, a Lumea a tökéletes karácsonyi ajándék!

Philips Lumea

Philips Series 5000 automata eszpresszógép

A kávézás szerelmeseinek a Philips Series 5000 automata eszpresszógépeit ajánljuk. A készülék ínycsiklandó lehetőségeinek köszönhetően mindenki saját ízlésének megfelelő italt készíthet, hisz könnyedén beállítható a 6  kávévariáció hosszúsága, erőssége és hőmérséklete is. Az elkészített kávét bársonyos, selymesen sima tejhabréteg koronázza meg a LatteGo tejhabosító rendszernek köszönhetően. Ez a 2 részes tejrendszer nem tartalmaz csöveket és rejtett alkatrészeket, így néhány másodperc alatt elmosható. Hogy még kényelmesebb legyen a használata, a LatteGo mosogatógépben is tisztítható.

Philips advent kávéfőző

 

Philips PerfectCare Elite Plus gőzállomás 

A Philips PerfectCare Elite Plus gőzállomás ideális választás azok számára, akik szeretnék biztonságosabbá és gyorsabbá tenni a vasalást. Az OptimalTEMP technológiának köszönhetően nincs szükség hőfokszabályzó tárcsára és garantálhatjuk, hogy ez a vasaló soha nem éget ki semmilyen vasalható anyagot. A T-ionicGlide a Philips legfejlettebb vasalótalpa, amely könnyedén siklik, a leggyorsabb eredményt biztosítva ezáltal. Az ultrakönnyű vasalófejjel akár függőlegesen is kényelmes a vasalás.

Philips Steam Generator

Philips S9000 Prestige borotva

A Philips S9000 Prestige akár a 7 napos szakállal is kivételes alapossággal elbánik. Az S9000 Prestige a Philips eddigi legjobb borotvája.  A BeardAdapt érzékelő másodpercenként 15 alkalommal ellenőrzi a szőr sűrűségét, és automatikusan ahhoz igazítja a borotvát a beállított fokozatnak megfelelően. A vezeték nélküli töltéséhez egyszerűen csak rá kell helyezni készüléket a borotvához mellékelt Qi töltőállomásra.

Philips adventi játék nyeremény

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top