nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Advent nyereményjáték
ALL YOU CAN MOVE

ALL YOU CAN MOVE

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass célja, hogy minél több munkavállalót és szervezetet ismertessen meg és vezessen el az egészséges élet és a mozgás világába.
NLCafé
f Ajánlom

Sokan sportoltak gyerekkorukban, fiatal felnőttkorukban, de a munkába állást követően idő és lehetőség hiányában „leszoktak” róla. Ehhez hozzájárul a szomorú tény, hogy egy átlagos magyar munkavállaló anyagilag sem tudja finanszírozni a mindennapos és változatos testmozgás lehetőségét saját maga számára.

ALL YOU CAN MOVE

 

Ezt a problémát felismerve jött létre az ALL YOU CAN MOVE SportPass, ami egy olyan multifunkcionális sportbérlet, amely a XXI. század humánpolitikai kihívásait figyelembe véve, egyedüliként a világon kínál tagjai részére korlátlan belépési lehetőséget immár csaknem háromszáz (budapesti és vidéki) sportlétesítménybe (fitnesz, aerobik, wellness, uszoda, falmászás, squash, golf, jóga, stb.) korlátlanul, váltogatva, nap mint nap.

Függetlenül attól, hogy hányszor – mindennap, vagy akár heti két alkalommal – veszed igénybe a kártya nyújtotta több száz mozgásforma (TRX, aerobic, jóga, tenisz, úszás, tánc, squash, ketrecfoci, falmászás, korcsolyázás, strandröplabda, spinning, gerinctréning, kismamatorna, stb.) bármelyikét, az ALL YOU CAN MOVE bérlet havi díja fix a választott csomagnak megfelelően.

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass vásárlása magánszemélyeknek nem lehetséges, csak a munkáltatóval történő megállapodás után. Fontos tudnivaló, hogy az ALL YOU CAN MOVE kártyák ráfizetés nélkül használhatóak minden olyan szolgáltatás vonatkozásában, amelyek az adott sportlétesítményben a napijeggyel is igénybe vehetőek. ALL YOU CAN MOVE SportPass a naptári évre vonatkozó hűségidő vállalása mellett igényelhető és naponta egyszer használható. További információért látogass el a www.allyoucanmove.hu oldalra, vagy hívd a +36 1 445 1563 számot!

ALL YOU CAN MOVEAz adventi játékon kisorsolunk 5 db M-es típusú ALL YOU CAN MOVE SportPasst, amellyel a nyerteseknek lehetőségük nyílik 1 hónapon keresztül, 2014. január 1-jétől január 31-éig tartó időszakban a korlátlan sportolás szabadságát átélni!

Hol használható az ALL YOU CAN MOVE SportPass?
A létesítmények áttekintésére ajánljuk a honlapunkon található részletes létesítménykeresőnket, mellyel kártyatípus, lokáció és mozgásforma szerint is lehet szűrni, létesítményeket keresni.

 

Megosztás Facebookon