nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Advent nyereményjáték
Kinema Design

Kinema Design

Kis-Németh Mária lakberendező vagyok, 2010 szeptembere óta saját márkanév alatt, Kinema Design névvel tervezem design üvegékszereimet és lakberendezési tárgyaimat.
NLCafé
f Ajánlom

Az újrahasznosítás és környezettudatosság az élet minden területén nagyon fontos számomra, így 2011 májusában útjára indítottam Kinema Recycling kollekciómat.

Kinema Design
 

Az újrahasznosítás jegyében üres féldecis, gyógyszeres, üdítős, boros, pezsgős, stb. üvegek újragondolásával design ékszereket és lakásdekorációs tárgyakat készítek. Ennek során itthon és külföldön egyaránt egyedi módon, elsősorban az üveg alját használom fel, de akár az üveg tetejéből vagy felszeleteléséből is születnek ékszerek. Gyűrűim, karkötőim és egyes medáljaim nemesacélból készült, márkanevemmel gravírozott alapot kapnak, garantálva a magas minőséget, és egyediséget. Design fogasaim, kulcstartóim, ékszertartóim minden porcikájukban újrahasznosított anyagból készülnek, a fa, fém vagy épp porcelán részei, amelyek akár akasztóként funkcionálnak, valaha szintén egy-egy régi tárgy részei voltak. Alapanyagért előszeretettel járok különböző bolhapiacokra, de egy szép üveget akár az utcán is összeszedek, ha épp úgy alakul.

A fogasok mellett egyéb újrahasznosított lakberendezési tárgyak készítésébe is belefogtam, nemrég mutattam be a kemencében olvasztott boros és egyéb üvegekből készült táljaimat vagy mécses tartóimat.

1-2 héten belül debütálnak szintén palackokból és más egyéb üvegekből készített lámpáim.

 

Kinema Design

Az újrahasznosítás mellett, üvegolvasztás technikával design üvegékszereket és lakásdekorációs tárgyakat is készítek. Többféle kollekcióval rendelkezem, vannak variálható vagy épp nagyméretű ékszereim is.

Hamarosan nyíló webshopomon kívül a Grand Village interior and design shopban találhatják meg termékeimet, illetve az újrahasznosított kollekcióimmal a karácsonyi WAMP-on is jelen leszek.

Bővebben a Kinema Design termékeiről »

 
Kinema Design
 
Kinema Design
 
Kinema Design
 
Kinema Design
 
Kinema Design
 
Kinema Design
 
Kinema Design
 
Kinema Design
 
Kinema Design

 

 

Megosztás Facebookon