nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Advent nyereményjáték
“Egy kastély Európában, Európa egy kastélyban”

“Egy kastély Európában, Európa egy kastélyban”

Elérkezett az Advent, a karácsonyi készülődés időszaka. Ha szeretnél egy kicsit kimozdulni, feltöltődni az ünnepekre, ne keresgélj tovább. Nálunk megtalálod azt az uticélt, mely minden vágyadat teljesíti a bikali Puchner Kastélyszállóban.
Puchner Kastélyszálló
f Ajánlom

Bikal, a Mecsek egyik gyöngyszeme, a festői Hegyhát völgyében bújik meg, s nevét az egykor fölé magasodó bükkös erdőről kapta.

A vidék nyugalma, a táj szépsége, azonnal magával ragad, majd meglátod. A kastélyhoz érve a látvány lenyűgöző. A karácsonyi időszakra készülve a kastély parkját és épületeit is ünnepi díszbe öltöztettük. Kivilágított fák, bokrok, és díszes bejáratok köszöntenek, amikor megérkezel.

 

Itt jól megfér egymással a Habsburg kort idéző kastély lakosztálya, a XVIII. századi francia nemesi udvarház, a mediterrán hangulatú fürdőház és a vendégházak modern szobája.

Mindenütt kedves, mosolygós alkalmazottak fogadnak, már ettől jobb lesz a kedved, és a környezet rövid idő alatt elfeledteti Veled az egész heti fáradtságot.

Csend, és nyugalom uralkodik mindenütt, a kastély eleganciája magával ragad, és óhatatlanul elábrándozol a régmúlt időkről. Az általad választott hangulatú szobában a bőröndödet kipakolva felfedezőútra indulhatsz és javasoljuk, kezdd a felfedezést a fürdőházban.

Itt egy testet, lelket felüdítő fürdő következhet a Marokkói hangulatú fürdőben, amely az Ezeregyéjszakát idézi lágy drapériáival, színeivel, mécseseivel. Az élménymedence és a pezsgőfürdők vize a kastély saját kútjából feltörő, 29,4C fokos, minősített ásványvíz.

Fürdés közben bizonyára jól esik majd egy koktél, amit a medencéből kilépve fogyaszthatsz kedved szerint, mi odafigyelünk a Vendégeink igényeire.

Ha már kényezteted Magad, jöhet egy Szultán masszázs a török fürdőben, az úgynevezett hammamban, ez már a középkor óta gyakran alkalmazott, nagy hagyományú masszázs, melynek során a bőr megtisztul, a szervezet pedig garantáltan felfrissül.

 

Miután megszépülsz és felfrissülsz, bizonyára jól meg is éhezel. A vacsora a Monarchia korabeli éttermünkben a vidék ízeit sorakoztatja Eléd, de megtalálhatóak svédasztalunkon a mediterrán ízek, és gondoltunk a vegetáriánusokra is.

 

Vacsora után ha még van kedved, sétálhatsz egyet a kanyargós ösvényeken, az éj leple alatt a kivilágított park csupa fény és rejtély.

 

Két nap után kipihenten, és feltöltődve indulhatsz haza, de szíved szerint még maradnál, hisz annyi élmény vár még Rád.

 

Kíváncsi vagy a volt bárói kastély szomszédságában zajló építkezésre?

 

A Reneszánsz Élménybirtok 3 generáció számára kínál egynapos programot egy középkori időutazás keretében, melynek során bepillantást nyerhet a látogató a kézműves műhelyek titkos világába, ellesheti a fortélyokat, felidézheti a régi kor tradícióit, megkóstolhatja a hagyományos étkeket, részese lehet egy történelmi eseménynek vagy részt vehet egy vásári forgatagban. A másfél év múlva megvalósuló beruházás első szakasza 2009. májusában lezárul, így jövő nyáron sok szeretettel várunk a lovagi tornabemutatókon. Gyere és légy része a legendáknak.

 

Mottónk: hagyományőrzés élményszinten!

 

Ehhez ajánljuk jó szívvel Bikalon a Puchner Kastélyszállót.

 

www.puchner.hu

info@puchner.hu

Tel.: 72/459-547

Megosztás Facebookon