Nyereményjátékok

Egy kastély Európában, Európa egy kastélyban

A Puchner Kastélyszállóban széles körû szállodai, éttermi, konferencia, wellness és sportszolgáltatásokkal várjuk Vendégeinket.




Bikal a Dél-Dunántúlon, Pécstől 50 km-re, a Mecsek lábánál fekszik.


A falu közepén, egy 6 hektáros ősparkban található az egykori bárói tulajdonban lévő kastélyszálló.

A folyamatos megújulás jegyében, a nyitástól eltelt 11 év során különböző létesítményekkel bővült a szálloda:

francia stílusú, kupolás fürdőház, középkori hangulatú sportközpont, grillterasz és szabadtéri medence, 3 vendégház, majd a 400 fő befogadására alkalmas konferencia központ létesült és 2005. decemberében átadásra került egy marokkói hangulatú fürdőház is, mely drapériáival, színvilágával, a gyertyák és mécsesek fényével az Ezeregyéjszaka hangulatát idézi. A wellness szolgáltatások körét bővíti a széles körű, különleges masszázs választék valamint a szépészeti kezelések színes palettája.











 


 


 


 





A bővítések folytatódnak, 2007. június 2-án kerül átadásra egy XVIII. századot idéző, francia nemesi udvarház, mely további 30 egyedi stílusú szobával járul hozzá a Vendégek elégedettségéhez. Az új létesítménnyel együtt már 76 szoba és 4 különböző hangulat közül választhatnak a Vendégek: romantikusoknak a kastély korhű bútorokkal berendezett szobáit, a wellness imádóinak a fürdőház, baráti társaságoknak, cégeknek a mediterrán vendégházak, míg a fiatalos életérzés kedvelőinek az új udvarház egyedi hangulatú szobáit ajánljuk.
Az exkluzív étterem, grill terasz és bortrezor a különleges ízek kedvelőit szolgálja. A gyerekeket állatsimogatóval, kreatív játszótérrel és gyermekmedencével várjuk.







Udvarházunk nyitása alkalmából akciós ajánlattal várjuk kedves Vendégeinket. Legyen az elsők közt, akik a kedvezményes csomagajánlattal június 2 és július 31 között birtokba veszik az új szobákat. Már 91.200 Ft/3éj /2fő. A csomag tartalmazza:

– a svédasztalos reggelit
– félpanziót (a la carte ebéd vagy svédasztalos vacsora )
– egy üveg vörösbort a szobába bekészítve
– francia és marokkói hangulatú élményfürdőnk korlátlan használatát
– a szauna és a gőzkabin korlátlan használatát
– fitness termünk korlátlan használatát
– a szobába bekészített fürdőköpeny használatát
– zárható öltözőszekrényt, széfhasználatot, őrzött, zárt parkolót.

Mivel kényeztetjük még?
A Habsburg időket visszaidéző étterem és bortrezor a különleges ízek, és zamatok kedvelőit szolgálja.
Kupolával fedett fürdőházunkban élményfürdő, pezsgőfürdő és gyermekmedence szolgálja a kikapcsolódást. A MAROKKÓI hangulatú fürdőtér az Ezeregyéjszaka színeivel, hangjaival, ellenáramos medencével, mélymerülővel, pezsgőfürdőkkel kényezteti a Vendégeket. A fürdőház wellness szolgáltatási között megtalálható a szauna, szolárium, gőzfürdő, infrakabin, különböző masszázsok, test- és arckezelések. A kastély parkjának árnyas fái között 10×25 méteres, feszített víztükrű, termálvizes úszómedence kínál felüdülést.
Az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeket sportközpontunkban bowling, fallabda pályák, biliárd, asztalifoci, darts, és asztalitenisz várja.

További információ »





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top