nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Advent nyereményjáték
Borneo Spa Club

Borneo Spa Club

Hunyd le a szemed és képzeld el magad, ahogy egy trópusi tengerparton heverészel. A napsugarak átmelegítik fáradt testedet, a langyos tengervíz pedig lágyan nyaldossa a talpad. Átadod magad az élménynek, miközben a meleg trópusi eső elered és végigtáncol a bőrödön.
Borneo Spa Club
f Ajánlom

Dermalife SPA Jet – A víz ereje

 

A „selyemgubóra” emlékeztető futurisztikus kapszula magába tudja foglalni a nap természetes elemeit. A víz, a hő, az oxigén, az aromák, a fény és a gyógynövénykivonatok pedig a tesztalanyok elmondása szerint igen komoly változásokat hoztak az életükbe. A közérzetük javult, a bőrük szebb és egészségesebb lett, csökkent a testsúlyuk és oldódott a stressz okozta feszültségük is.
A Dermalife Spa Jet, így került a nemzetközi megmérettetés színpadára. Elnyerte a 2005-ös és 2006-os év innovációs díját a párizsi Nemzetközi Spa kiállításon (2006-ban a 2G változat). Ezzel ez az élménykapszula lett a világszerte legkeresettebb és legsikeresebb, minden igényt kielégítő hidroterápiás kabinja. A legmodernebb tudományos fejlesztések, az ősi terápiás kezelések, valamint a víz erejének ötvözete az, amitől ennyire különleges élményben lehet része mindenkinek, aki kipróbálja a Spa Jet-et.

 

Alpha Led Oxy Spa

A holnap technológiája a szépségért és az egészségért! Az Alpha gépekkel minden eddiginél hatékonyabb alakformáló, méregtelenítő, relaxációs és narancsbőr kezelésék végezhetőek el.

Az ALPHA egyensúlyt teremt az egészség és szépségápolás terén, amely segíti a szervezet önfejlesztését. Csökkenti az étvágyat, elégeti a kalóriákat és ezzel együtt csökkenti a testsúlyt is. Képes a bőrünk és az egész szervezetünk megfiatalítására, ami akár egy-két alkalom után már érezhető és látható is, sőt a narancsbőrrel szemben is hatásos fegyver. A kapszula belsejében mély-meleg terápiás ionizált környezet jön létre, amelyet 4 féle aromaterápiával fokozhatunk, illetve színterápiás kezeléssel lehet még erőteljesebbé tenni a hatást. Vibrációs masszázzsal pedig ellazítja az izmokat és tovább oldja a stressz hatást.

Nehéz szavakba önteni, azt az érzést, amit ez a „gyógykapszula” tud nyújtani a testnek és a léleknek. A kellemes halk zene, a csábító és nyugtató illat, a folyamatos kellemes masszázs hatására ugyanis szó szerint úgy érezzük, újjászülettünk.

 

Bővebb információért látogass el honlapunkra: www.borneospaclub.hu vagy egyeztess időpontot a 06/70 279 73 46 –os telefonszámon! Várunk szeretettel!

 

Megosztás Facebookon