Mézeskalács

Egészséges finomságok a Haas Natural termékcsaláddal!

Az új Haas Natural pudingporok, sütési portermékek gluténmentesek, természetes aromát és színezéket tartalmaznak.

Az Ed.Haas Hungaria Kft. 1915 óta kompetens a sütési és főzési segédanyagok, konyhai portermékek előállításában. A hagyományos, klasszikus konyhai segédanyagok mellett termékpalettánkat folyamatosan új és különleges termékekkel gazdagítjuk, melyek segítségével időt és energiát takaríthatunk meg a konyhában, és percek alatt készíthetünk valami finomságot.

Az utóbbi években sem tétlenkedtünk. Legújabb fejlesztésünk és büszkeségünk a Haas Natural termékcsalád.

Az új termékcsalád létrehozásával olyan piaci rés kitöltését céloztuk meg, amely napjainkban egyre inkább előtérbe kerülő egészségtudatos trend követelményeinek kíván megfelelni.

 

Ennek megfelelően a Haas Natural termékek csak természetes aromát és színezéket tartalmaznak, továbbá nem tartalmaznak glutént, megkönnyítve ezáltal a lisztérzékenyek mindennapjait. A Haas Natural termékek nem hiányozhatnak azon gondos háziasszonyok konyhájából, akik döntéseiben az egészség szempontjai előkelő helyen áll.

További termékelőnyként emelnénk ki, hogy termékeinket Magyarországon gyártjuk.

 

Az új termékcsalád tagjai mind ízvilágukat, mind pedig összetételüket tekintve a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

 

További részletek termékeinkről www.edhaas.hu weboldalunkon található.

 

Kóstolja meg Ön is új termékeinket!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top