Dekor

Ez a csúcstechnológiájú karácsonyfadísz az idei sláger

Te is szeretnél egy olyan mindentudó csodagömböt a fára, ami szó szerint varázserejű? Mondjuk máris a részleteket!

A legenda szerint a Mikulás egész évben a gyerekeken tartja a szemét. Mindig éberen figyeli, hogy ki viselkedett jól, és ki az, aki sokat rosszalkodott. Ausztráliában azonban egy más dolog is ösztönzi a gyerekeket, hogy az ünnepi időszakban jól viselkedjenek, méghozzá egy bluetooth-alapú karácsonyfadísz, amit a szülők könnyedén összekapcsolhatnak okostelefonjukkal, miután letöltik a Myer Bauble applikációt.

karacsony, disz, szulokA szülőknek csak ezután kezdődik a móka: szabályozhatják készülékükön keresztül, hogy mit mutasson a gömb: ha piros fénnyel világít, akkor a gyerekek rossz fát tettek a tűzre, ha viszont zöld a karácsonyfadísz, akkor aggodalomra semmi ok, minden a legnagyobb rendben zajlik.

karacsony, disz, szulok

A Myer cég szakemberei úgy tervezték meg ezt a nem mindennapi gömböt – amit egyébként 19.95 dollárért (kb. 5.700 forintért) árulnak –, hogy egy kis izgalmat csempésszenek bele a karácsony előtti készülődés időszakába mind a gyerekeknek, mind pedig a felnőtteknek. Szerintünk nagyon jó ötlet!

karacsony, disz, szulok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top