Dekor

Kislánya emlékére 300 ezer karácsonyi égővel díszítette fel a házát egy apuka

Az apuka azt mondja, a karácsonyi díszítés sokat segített a gyász feldolgozásában.

Brad Henn csaknem 200 órát dolgozott azon, hogy a háza varázslatosan ragyogjon karácsonyra. A 40 éves tennesseei édesapa nemcsak az ünnep miatt fogott a munkálatokba, hanem azért is, hogy elhunyt kislányára emlékezzen.

A férfi kislánya, London 21 hónapos volt, mikor tragikus körülmények között életét vesztette. A totyogó kiszabadította magát a kocsi hátsó ülésén a gyerekülésből, előremászott apuka mellé. Azonban véletlenül kiesett az ajtón, épp a kerekek alá, amik agyonzúzták. A rendőrségi vizsgálatok megállapították, hogy az apa nem hibáztatható, ő azonban – érthető módon – a mai napig magát okolja a történtek miatt.

Ezért úgy döntött, idén karácsonykor 300 ezer kék és rózsaszín (kislánya kedvenc színei) égővel díszíti a házukat, hogy így emlékezzen kislányára. A teljes mű 53 nap alatt készült el, és azóta is a csodájára járnak a környékbeliek. Akinek tetszik, az adományt is hagyhat a háznál, amit teljes mértékben beteg gyerekeknek adományoz az apuka.

ladible

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top