Dekor

DIY karácsonyfadísz fillérekből

Nincs jobb karácsonyfadísz a házi készítésűnél. Ezt a mókás, apró pomponokkal díszített tobozt akár a gyerekekkel közösen is csinálhatjuk!

Az üzletek polcai már leszakadnak a csillogó, bolondos, előkelő vagy klasszikus karácsonyfadíszektől, de még egy kis extra ünnepi hangulatot csempészhetünk otthonunkba, ha saját kezűleg készítünk el néhány díszt. Arról nem is beszélve, hogy így a karácsonyfánk is sokkal egyedibb lehet!

Ehhez a verzióhoz nincs szükség másra, csak néhány szép nagy tobozra, apró, színes pomponokra, ragasztópisztolyra és színes zsinórra.

DIY karácsonyfadísz: mókás tobozok

Összeállítani is olyan egyszerű, hogy még a gyerekek is segíthetnek – egyszerűen csak kenünk egy-egy csepp ragasztót a toboz pikkelyeire, és hozzányomjuk a mókás anyaglabdacsokat.

DIY karácsonyfadísz: mókás tobozok

Végül egy szép zsinórra felfüggesztve hurkot készítünk, és már mehetnek is házi készítésű díszeink a karácsonyfára, vagy jól jöhetnek más ünnepi dekorációhoz is!

DIY karácsonyfadísz: mókás tobozok

OneLittleProject

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top