Dekor

Mesés mézeskalács házikóvá alakítottak egy falusi kocsmát

Elképesztő karácsonyi kinézetet kapott a kocsma.

A angliai Somersetben nagy átváltozáson ment keresztül egy kocsma, már ami a kinézetét illeti. Karácsony alkalmából a Queen Victoria Innt tulajdonosa, Mark Walton mézeskalács házzá átalakította, és átnevezte Gingerbread Innre.

A varázslatos vidéki kocsma immár óriási cukorkákkal, nyalókákkal, gömbrágókkal és mézeskalácsokkal díszített, és a „világ legnagyobb mézeskalács fogadójának” kiáltották ki. Sajnos, a Jancsi és Juliska meséjében megismert házikóval ellentétben ez a mézeskalács ház nem ehető. 

A tulajdonos a BBC-nek elmondta, hogy az ötlet némi alkohol kíséretében pattant ki az ő és a barátai fejéből egy éjszaka. A varázslatos átalakítás nem volt könnyű, Walton két helyi művészt is felkért, hogy három hét alatt elkészítsék a gigantikus édességdekorációt. Csak az égők felszerelése négy napot vett igénybe, de megérte a bíbelődés, mert nem láttunk még ehhez foghatót!

House Beautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top