Dekor

Szuper ötletek, amelyektől a kisgyerekesek karácsonya is könnyebb lesz

A kisgyerekesek karácsonyát megkönnyítő tippekket mutatunk.

A karácsony éppolyan sok kellemetlenséget okoz, amennyi örömet, ha őszinték szeretnénk lenni. Amíg eljutunk a nagy napig, kicsit mindannyian kipurcanunk a nagy készülődésben, főzésben, ajándékvásárlásban. Pláne, ha még gyerekünk is van, aki mondjuk épp most kezdett el kúszni-mászni vagy járni. Atombiztos tippek következnek, hogyan könnyítsd meg legalább egy kicsit az életet a karácsonyi időszak alatt, és ne döntsön mindent romba a gyerek.

Forrás: thephotographerswife.com

Ha a gyereked mindenképp ragaszkodik ahhoz, hogy ő is fát akar dekorálni, készíts neki filcből egy minifát, azzal remélhetőleg ellesz.

Forrás: lovefromtheoven.com

Hogy bababiztossá tedd a karácsonyfát, pakold körül akár üres díszdobozokkal, hogy semmiképpen se férjen hozzá a díszekhez.

Forrás: frag-mutti.de

Vagy legyél ötletes, és a gyerek járókáját használd sáncnak.

Forrás: lovefromtheoven.com

Lógass az alsó ágakra kis harangokat vagy csilingelő díszeket, így hallod, ha a gyerek piszkálja őket, és már futhatsz is.

Forrás: amzn.to

Ha már karácsonyfadíszek, akkor csakis olyat, amit nem lehet eltörni. Vagyis műanyag, fa vagy textil.

Forrás: lovefromtheoven.com

Amúgy meg minden értékesebb díszt minél magasabbra tegyél a lakásban, hogy csak te érd el őket.

Forrás: styleblueprint.com

Szuper egyedi karácsonyfadísz lehet a gyerek egy kinőtt cipőcskéjéből is.

Forrás: bakeat350.net

Ha sütit készítesz, fontos szabály, hogy a gyerek díszíthesse fel őket, különben szilveszterig is eltarthat a hiszti rosszabb esetben.

Forrás: parenthacks.com

Hasznos tanács: ha a gyereked a boltban rámutat valamire, hogy szeretné, mindenképpen fotózd le, hogy megkönnyítsd magadnak azokat a pillanatokat, amikor később egyedül bolyongsz a sorok közt, a kiválasztott meglepetés után kutatva. 

Buzzfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top