Dekor

A pink karácsonyfa az új trend

A közelgő karácsony mindig tartogat valami újdonságot.

A karácsony szerelmesei valószínűleg mostanra már tűkön ülnek, annyira várják december 24-et. Minden ötletet összegyűjtöttek már, hogyan díszítik fel majd a karácsonyfát és a lakást, mindezt persze a legfrissebb trendeknek megfelelően. 

Abban reménykedünk viszont, hogy hátha nem találkoztak a legújabb karácsonyfadivattal, ami nem más, mint a pink fa. Az eBay statisztikái szerint az online vásárlók között nagy népszerűségnek örvend idén a rózsaszín karácsonyfa a klasszikus helyett. A tavalyihoz képest 615%-os növekedést tapasztaltak a rózsaszínű tűlevelűek keresésében, ami azt jelenti, hogy óránként 18 ember keres rá.

Gareth Gill, az eBay értékesítési koordinátora szerint ez azért lehet, mert az eBay karácsonyi hirdetésén egy fényes, rózsaszín karácsonyfa tetszeleg. Nos, bejött a reklám, az emberek megőrülnek a pink karácsonyfáért. 

Το θέλω #cosmopoliti #christmastree #pinkchristmastree #london

Christina Politi (@cosmopoliti) által megosztott bejegyzés,

We have xmas tree now! #pinkxmastree 💕

Uve De Guevara (@whitewitchwithcats) által megosztott bejegyzés,

#pinkisthenewgreen storefront windows adorned with #pinkchristmastrees on #kingstreet #charleston #holidayfun #prettyinpink

Maria Whitney (@transwhit) által megosztott bejegyzés,

Ladies are you ready for Christmas?

PEGASUS NAIL & EYELASH 🦄 (@pegasusnaillash) által megosztott bejegyzés,

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top