Dekor

Ellopták a karácsonyi dekorációkat a rákbeteg nőtől

Dorothy számára a karácsonyi dekorációnak különös jelentősége van: számára ez is egy eszköz, hogy pozitív maradjon a rákkal való küzdelem közben. Ezért volt számára különösen sokkoló, amikor ellopták tőle.

Dorothy Medina már három éve küzd negyedik stádiumban lévő rákjával, ami tüdejét és máját is megtámadta már. Az idős nő számára a karácsony a felhőtlen boldogság rövid időszakát jelenti, mikor ünnepi pompába öltözteti otthonát, hogy így fogadhassa gyerkeit és unokáit.

Néhány napja azonban a ház külső részére felszerelt dekoráció nagyrésze eltűnt, például egy különösen látványos felfújható, rénszarvasszánnal utazó Mikulás is. De az asszonynak nem is ez fájt a legjobban, hanem egy különleges pad elvesztése, amit kedvenc csapata, a Denver Broncos színeivel festett ki. 

Medina könnyek között mesélt a helyi híreknek a lopásról (és kiváltképp az eltűnt pad felett érzet fájdalomról), de azt mondja, a történtek ellenére is megpróbál pozitív maradni.

 

9News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top