Dekor

A csúnya pulcsik után itt vannak a karácsonyi családi pizsamák

Az összhangban levő pizsamafelső és -alsó az új csúnya pulcsi.

Hol vannak már a csúnya pulcsis és karácsonyi üdvözlőkártyát küldős idők? Az új őrület a családi csúnya karácsonyi pizsama. Igen, minden tagnak ugyanaz a kinézetű pizsama dukál. És hogy milyenek is ezek a hálóruhák? Giccsesek, extravagánsak, de valahogy mégis ellenállhatatlanok. 

Forrás: Tim Butrie

A Walmart hálóruhaosztályának vezetője szerint az idei év volt eddig a legtermékenyebb a csúnya pizsamák vásárlásában. A cég márkaigazgatója a The Washington Postnak elmondta, eddig az volt a jellemző, hogy az emberek csak egy női pizsamát vásároltak, most négyet vagy ötöt vesznek a család minden tagjának. Sőt, van olyan is, aki nemcsak a hálószobában viseli a karácsonyi pizsit, hanem bulizáshoz sem veszi le.

Forrás: Taylor Norris

A pizsamák ára 20 és 60 dollár között, vagyis körülbelül 5-16 000 forint között mozognak. Ha pedig megvan a legjobb választás, már csak a közös fotó hiányzik az ugyanolyan pizsikben feszítő családtagokról! Sőt, a Walmart külön kérte is a családokat, hogy küldjenek fotókat, amelyeken együtt feszítenek a pizsamákban mindannyian. Elmondásuk szerint a család erejét és a szeretetet akarják ezekkel a képekkel hangsúlyozni, de valószínűbbnek tűnik, hogy csak egy jó marketingfogásról van szó.

Forrás: Jacqui McGurren/Courtesy of Jacqui McGurren

The Washington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top