Dekor

Szuper karácsonyi dekorációk kis lakásba

Ha kicsi a lakásod, kicsit ügyesebben kell gondolkodnod, mi hova fér majd karácsonykor.

Ne állítson meg, ha kis lakásod van, sok minden megoldható abban is. Akár a karácsonyi dekorációk elhelyezése is, csak egy kicsit kreatívnak és hatékonynak kell lenned. De semmi sem lehetetlen, mutatjuk tippjeinket!

Forrás: April & May

Kis lakás esetén mindenképpen érdemes kihasználni a falfelületeket is. Dekoráld őket képekkel, adventi koszorúkkal vagy fenyőfaágakkal. 

Forrás: Livet Hemma

Egy égősor még a legkisebb, legbarátságtalanabb helyiséget is barátságos hangulatúvá varázsolja. Szerezz be párat, és lógasd fel a falra vagy tedd egy nagy üvegvázába. 

Forrás: Weekday Carnival

Gyertya minden mennyiségben! Bármilyen formájú, színű vagy illatú, a tél egyik velejárója a gyertya. Melegséget, fényt és jó hangulatot áraszt. Helyezz el belőle a lakás több pontján is, és rajta, hadd égjenek! Ha pedig nincs hely a karácsonyfának, egy kis asztalkára állíts néhány gyertyát, díszítsd körbe fenyőfaágakkal és pár karácsonyfadísszel. Oké, nem pont ugyanaz, de azért van hangulata.

Forrás: Skona Hem

Ha vázába helyezel el néhány fenyőfaágat, az is szuper megoldás, és legalább nem kell azzal bíbelődnöd, hogy lefaragd a fenyőfád szárát, mielőtt beletennéd a tartóba. Ha nem vagy nagy karácsonyfa-rajongó, akkor ezt az ízléses és roppant könnyű megoldást ajánljuk neked.

Forrás: House to Home

Az, hogy csak pár fenyőfaágad van, nem azt jelenti, hogy nem adhatod meg a módját a díszítésnek. Vedd csak elő a karácsonyi gömbdíszeket, és aggasd fel, ami csak ráfér az ágakra!

Forrás: Bo Bedre

Minden lakásban van legalább egy tükör, amit ugyanúgy feldíszíthetsz, mint bármelyik más bútorodat. Pár fenyőfaág vagy műhó, és máris karácsonyi hangulat van.

Forrás: Bower Power

Ha van fád, ha nincs, mindig jól jönnek a karácsonyfadíszek. Vedd elő a régiket, vagy szerezz be pár újat, úgyis minden évben számolni kell pár töröttel…

Forrás: Redbook

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top