nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Dekor
Mini adventi naptár pár száz forintból

Mini adventi naptár pár száz forintból

Az adventi naptár jó módja, hogy a gyerekek ráhangolódjanak az ünnepre, és átéljék az adventi várakozást. Ha szülőként nem szeretnéd a kicsiket naponta nagyobb ajándékokkal elhalmozni Mikulás és karácsony között, de mást szeretnél, mint az unalmas bolti csokis adventi naptár, akkor csináld utánunk!
Séllei Lilla
f Ajánlom

Mire volt szükségem?

Ollóra, madzagra, 24 darab papírzacskóra, 24 darab pici csipeszre, zöld és piros filctollakra, egy képkeretre, ledes égősorra, örökzöld ágra és borostyánra.

Hogyan csináltam?

A boltban megvásárolt képkeretet szétszedtem, és az üveget és a hátlapot kiszereltem belőle. Ezután levágtam egy hosszabb darabot a madzagból, és a keret egyik sarkához kötöttem. A madzagot átlósan többször átvezettem, míg az aljához nem értem. Ezután a 24 zsákra piros és zöld filctollakkal felírtam a számokat.

A számozott zacskókat minicsipeszekkel a madzagra akasztottam. Végül a keretbe foglalt adventi naptár helyét kellett megkeresni: egyszerűen, akár egy képet, felakasztottam a falra. Ezután örökzölddel, borostyánnal és ledes égősorral dobtam még fel.

Természetesen a fenti mintát, az ajándékok csomagolását tovább variálhatjuk. Mutatok néhány példát!

Papírzacskó helyett választhatunk kis zsákokat. 

Képkeret helyett karácsonyfa alakot is készíthetünk.

Színes papírból hajtogassunk kis dobozokat!

 

És nézzünk körül a kamrában, ha nem akarunk képkeretre költeni! 

Megosztás Facebookon