Dekor

Idén már csirkecombokkal is díszítheted a karácsonyfádat

A KFC karácsonyi díszeivel csirkerészekbe boríthatod az egész karácsonyfádat. Persze sajnos nem igaziakba...

Sanders ezredes már rég nem csak a tizenegy titkos fűszerrel bolondított csirkerészeket gyártja, hanem mindenféle – természetesen csirkés – kiegészítőt is. A KFC csinált már csirkés fürdőgolyót, mennyei csirkeillatot árasztó gyertyát és még csirkemintás ruhakollekciót is. Az étteremlánc új-zélandi részlege pedig idén csirkés karácsonyi díszekkel is előrukkolt!

A díszek között van nyeles csirkecomb, az ikonikus csípős csirkeszárny, és persze a sokak kedvencének számító, csirkével pakolt KFC-s vödör is. Az igazán elhivatott rajongók pedig akár Sanders ezredes fejét is a fára aggathatják. Szóval idén el lehet felejteni az aranyló girlandokat és fagyöngyöket, sokkal jobban járunk, ha a műanyagból kiöntött csirkedarabokat választjuk. Ha pedig nincs lehetőségünk ezért elutazni Új-Zélandra, esetleg elgondolkodhatunk rajta, hogy valódi, frissen sült csirkét használjunk – így legalább az illatról sem kell lemondanunk!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top