Dekor

Mit árul el rólad a karácsonyfád díszítése?

A karácsonyfánk méretet, díszítése árulkodik rólunk. Kíváncsi vagy rád, téged hogyan jellemez?

Számomra régebben mindig a piros és arany kombó volt az ideális karácsonyi színösszeállítás a karácsonyfámon. Azóta viszont minden évben más-más színeket találtam ki, tetszettek meg. Volt például arany-bronz, aztán ezüst-fehér, illetve volt olyan év is, amikor csak természetes díszek voltak rajta: fahéjból, szárított gyümölcsökből, illetve szalmából készült díszek. A karácsonyfánk mérete, díszítése árulkodik rólunk. Kíváncsi vagy, téged hogyan jellemez?

Tökéletes szimmetria

Mit árul el rólad a karácsonyfád díszítése?

Ahogyan az életed más területén, a karácsonyfád díszítésénél is a pontosságra törekszel. Már a díszek megvásárlása során is azon agyalsz, hogy minél inkább sikerüljön a legösszeillőbb, legszimmetrikusabb darabokat megtalálni. A karácsonyfa feldíszítése során pedig a mértani pontosságra törekszel. Amint kész a fa, egy ujjal sem nyúlhat hozzá senki, nehogy az angyalhaj egy millimétert is elmozduljon a tökéletességtől. Tehát: tökéletes fa – tökéletességre törekvő ember.

A folytatásért kattints a Lótusz caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top