Dekor

Tündéri fadíszek természetesen

Szeretem az évnek ezt az időszakát. A cserépkályhameleget, a fokhagymás pirítós kenyeret, a gőzölgő boros teát, a mézeskalácsillatot, a város fényeit, a vásári bódékat, a gyertyalángot, a jégvirágot az ablakon, a messzire szálló karácsonyi éneket, a karácsonyvárást.

És a saját készítésű karácsonyi díszeket, hiszen az alkotás kifényesíti a lelket. Imádom a fát, a gallyakat, és szeretem az ebből készült dekorációt is. Most két faszeletkés karácsonyfadíszt hoztam, melyek elkészítése nagyon egyszerű, az egyiket az NLCafé Téli fesztiválján is készítettük.

Faszeletkét vásárolhatsz, de szerezhetsz egy vastagabb gallyat egy kellemes téli kirándulásról is, amit aztán felfűrészelhetsz. Ezek a díszek a tavalyi karácsonyfánk törzséből készültek.
A faszeletkéket fúróval a tetejükön ki kell fúrni (a madzag vastagságától függ, hogy mekkora lyuk kell, mi 3-as fúrót használtunk.), majd megcsiszolni.

Tündéri fadíszek természetesen

A folytatásért kattints a Napfény illata caféblogra!

Ezeket a karácsonyi dekorációkat láttad már?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top