Dekor

Csináld magad: 5 egyszerű, nagyszerű adventi naptár

Jövő héten itt a december, az adventi naptárak hónapja. Azaz sok mindennek a hónapja, de többek között az adventi naptáraké is.

Korábbi munkáinkat gyűjtöttük össze nektek, az egyszerűtől az összetettebb munkáink felé, gyertek, nézzétek végig, hogy az elmúlt adventi időszakokban milyen naptárakat készítettünk, hátha kedvet kaptok ti is egy-egy saját naptár elkészítéséhez, hajrá!

Csináld magad: 5 egyszerű, nagyszerű adventi naptár

Gyufásdobozból adventi zsebnaptár. Már erősen kinőttem az adventinaptár-korból, de ennek ellenére minden évben várom, hogy legyen nekem is. Kisfiamnak persze készítek, bár nálunk a dán építőkockacég naptára visz mindent évről évre, de az apró meglepetés tőlünk is jár :). Idén viszont arra gondoltam, hogy egy amolyan “zseb” adventi naptár nekem is jól jönne, én is szívesen készülök a karácsonyra napi egy csokival. Aztán módosítottam az ötleten: mert hát napi egy csoki, az 24 csoki karácsonyig, ami azért sok. Így jött az ötlet, napi egy M&M’s. Ez belefér. Még egy nagyobb gyufásdobozba is…

A folytatásért kattints a Masni caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top